Produse de patiserie tip foietaj, cu scorţişoară, neîmbogăţite cu compuşi bioactivi

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 bucată prăjitură cu aluat foietaj 65
1 bucată prăjitură cu aluat foietaj 53
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.463
Acid glutamic g 1.882
Alanină g 0.274
Arginină g 0.312
Histidină g 0.16
Cistină g 0.139
Valină g 0.344
Prolină g 0.637
Serină g 0.376
Fenilalanină g 0.348
Glicină g 0.245
Triptofan g 0.084
Treonină g 0.245
Izoleucină g 0.31
Leucină g 0.532
Lizină g 0.296
Metionină g 0.139
Tirozină g 0.233
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 12.515
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 2.933
Acizi graşi saturaţi (total) g 5.681
Colesterol mg 21
Macronutrienți
Apă g 24.3
Aport caloric / Energic total kcal 403
Carbohidraţi (total) g 44.6
Fibre (total) g 1.2
Lipide / Grăsimi (total) g 22.4
Proteine g 7
Minerale
Calciu mg 71
Cupru mg 0.1
Fier mg 0.78
Fosfor mg 107
Magneziu mg 19
Mangan mg 0.362
Potasiu mg 125
Sodiu mg 371
Zinc mg 0.72
Vitamine
Retinol µg 4
Vitamina A, IU IU 12
Vitamina A, RAE µg 4
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.18
Vitamina B12 µg 0.1
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.1
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.1
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.396
Vitamina B6 mg 0.038
Vitamina C mg 0.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 33

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”