Produse de peşte, caviar negru şi roşu, icre

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 lingură 16
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.385
Acid glutamic g 3.633
Alanină g 1.653
Arginină g 1.59
Histidină g 0.649
Cistină g 0.449
Valină g 1.263
Prolină g 1.2
Serină g 1.897
Fenilalanină g 1.071
Glicină g 0.74
Triptofan g 0.323
Treonină g 1.263
Izoleucină g 1.035
Leucină g 2.133
Lizină g 1.834
Metionină g 0.646
Tirozină g 0.968
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 4.631
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 7.405
Acizi graşi saturaţi (total) g 4.06
Colesterol mg 588
Macronutrienți
Apă g 47.5
Aport caloric / Energic total kcal 264
Carbohidraţi (total) g 4
Lipide / Grăsimi (total) g 17.9
Proteine g 24.6
Minerale
Calciu mg 275
Cupru mg 0.11
Fier mg 11.88
Fosfor mg 356
Magneziu mg 300
Mangan mg 0.05
Potasiu mg 181
Seleniu µg 65.5
Sodiu mg 1500
Zinc mg 0.95
Fitonutrienți
Luteină + zeaxantină µg 648
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 490.9
Vitamina D (D2 + D3) µg 2.9
Retinol µg 271
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 2.9
Vitamina A, IU IU 905
Vitamina A, RAE µg 271
Vitamina D IU 117
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.19
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 1.89
Vitamina B12 µg 20
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.62
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.12
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 3.5
Vitamina B6 mg 0.32
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 0.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 50

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”