- Bibilică, carne fără piele, crudă
- Burgeri de pui, congelaţi, negătiţi
- Burgeri de pui, gătiţi
- Carne de pui (de peste 10 luni), carne albă (piept, aripi), fără piele, crudă
- Carne de pui (de peste 10 luni), carne albă (piept, aripi), fără piele, fiartă în sos la foc mic
- Carne de pui (de peste 10 luni), carne şi piele, crude
- Carne de pui (de peste 10 luni), carne şi piele, gătită, fiartă în sos la foc mic
- Carne de pui (de peste 10 luni), carnea închisă la culoare, doar carne, crudă
- Carne de pui (de peste 10 luni), carnea închisă la culoare, doar carne, fiartă în sos la foc mic
- Carne de pui (de peste 10 luni), cu piele, măruntaie şi gât, crude
- Carne de pui (de peste 10 luni), cu piele, măruntaie şi gât, gătită, fiartă în sos la foc mic
- Carne de pui (de peste 10 luni), doar carne, crudă
- Carne de pui (de peste 10 luni), doar carne, fiartă în sos la foc mic
- Carne de pui (de peste 10 luni), măruntaie, crudă
- Carne de pui (de peste 10 luni), măruntaie, gătite, fierte
- Carne de pui (pui până în 8 luni), carne albă (piept, aripi), fără piele, crudă
- Carne de pui (pui până în 8 luni), carne albă (piept, aripi), fără piele, friptă la cuptor
- Carne de pui (pui până în 8 luni), carnea închisă la culoare, fără piele, crudă
- Carne de pui (pui până în 8 luni), carnea închisă la culoare, friptă la cuptor
- Carne de pui (pui până în 8 luni), cu piele, friptă la cuptor
- Carne de pui (pui până în 8 luni), fără piele, crudă
- Carne de pui (pui până în 8 luni), fără piele, friptă la cuptor
- Carne de pui (pui până în 8 luni), măruntaie şi gâturi cu piele, friptă la cuptor
- Carne de pui (pui până în 8 luni), măruntaie, crude
- Carne de pui (pui până în 8 luni), măruntaie, fierte
- Carne de pui crescut la sol, crudă
- Carne de pui cu piele, crudă
- Carne de pui cu piele, fiartă în sos la foc mic
- Carne de pui cu piele, friptă la cuptor
- Carne de pui cu piele, prăjită în crustă pane
- Carne de pui cu piele, prăjită, dat prin făină
- Carne de pui fără piele, crudă
- Carne de pui fără piele, fiartă în sos la foc mic
- Carne de pui fără piele, friptă
- Carne de pui fără piele, friptă la cuptor
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), aripi cu piele, crude
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), aripi cu piele, fiartă în sos la foc mic
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), aripi cu piele, friptă la cuptor
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), aripi cu piele, prăjite în crustă pane
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), aripi cu piele, prăjite, dat prin făină
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), aripi fără piele, crude
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), aripi fără piele, fierte
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), aripi fără piele, friptă la cuptor
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), aripi fără piele, prăjite
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), copane cu grăsime, fără piele
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), copane cu grăsime, fără piele, friptă la cuptor
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), copane cu piele, crude
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), copane cu piele, fiartă în sos la foc mic
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), copane cu piele, friptă la cuptor
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), copane cu piele, prăjite în crustă pane
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), copane cu piele, prăjite, dat prin făină
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), copane cu piele, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), copane fără piele, fiartă în sos la foc mic
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), copane fără piele, prăjite
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), gâturi cu piele, crude
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), gâturi cu piele, fierte
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), gâturi cu piele, prăjite în crustă pane
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), gâturi cu piele, prăjite, dat prin făină
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), gâturi fără piele, crude
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), gâturi fără piele, fripte
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), pentru fript, măruntaie şi gâturi cu piele, crude
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), picioare cu piele, crude
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), picioare cu piele, fiartă în sos la foc mic
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), picioare cu piele, friptă la cuptor
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), picioare cu piele, prăjite în crustă pane
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), picioare cu piele, prăjite, dat prin făină
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), piept, cu piele, crudă
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), piept, cu piele, fiartă în sos la foc mic
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), piept, cu piele, friptă la cuptor
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), piept, cu piele, prăjită în crustă pane
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), piept, cu piele, prăjită, dat prin făină
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), piept, fără oase şi fără piele, crudă
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), piept, fără oase şi fără piele, fiartă în sos la foc mic
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), piept, fără oase şi fără piele, friptă la cuptor
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), piept, fără oase şi fără piele, prăjită
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), pulpe cu grăsime, fără piele, crude
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), pulpe cu grăsime, fără piele, fiartă în sos la foc mic
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), pulpe cu grăsime, fără piele, friptă la cuptor
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), pulpe cu piele, fiartă în sos la foc mic
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), pulpe cu piele, friptă la cuptor
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), pulpe cu piele, prăjite în crustă pane
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), pulpe cu piele, prăjite, dat prin făină
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), pulpe cu piele, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), pulpe fără piele, prăjite
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), spate, cu piele, crudă
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), spate, cu piele, fiartă în sos la foc mic
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), spate, cu piele, friptă la cuptor
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), spate, cu piele, prăjită în crustă pane
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), spate, cu piele, prăjită, dat prin făină
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), spate, fără piele, crudă
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), spate, fără piele, fiartă în sos la foc mic
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), spate, fără piele, friptă la cuptor
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), spate, fără piele, prăjiă
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni),gâturi fără piele, fierte
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni),pulpe cu piele, crude
- Carne de pui tânăr (până în 8 luni), piept, fără piele, dezosat, calitate superioarp, crudă
- Carne de pui tânăr, injectat, piept, fără piele şi oase, gătită la grătar
- Carne de pui tânăr, aripi, carne cu piele, precondimentată, la rotisor
- Carne de pui tânăr, aripi, carne fără piele
- Carne de pui tânăr, aripi, carne fără piele, precondimentată, la rotisor