- Carne de pui tânăr, copan, carne cu piele, precondimentată, la rotisor
- Carne de pui tânăr, copan, carne fără piele, precondimentată, la rotisor
- Carne de pui tânăr, copane, carne fără piele, precondimentată, la rotisor
- Carne de pui tânăr, doar pielea, precondimentată, la rotisor
- Carne de pui tânăr, injectat, piept, fără piele şi oase, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de pui tânăr, piept, carne cu piele, precondimentată, la rotisor
- Carne de pui tânăr, piept, carne fără piele, precondimentată, la rotisor
- Carne de pui tânăr, piept, fără piele şi oase, gătită la grătar
- Carne de pui tânăr, piept, fără piele şi oase, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de pui tânăr, pulpe, carne cu piele, precondimentată, la rotisor
- Carne de pui tânăr, spate, carne cu piele, precondimentată, la rotisor
- Carne de pui tânăr, spate, carne fără piele, precondimentată, la rotisor
- Carne de pui, copan, carne cu piele, calitatea I, crudă
- Carne de pui, aripi congelate, gata condimentate, la cuptor
- Carne de pui, aripi, congelate, în strat de condimente pentru grătar
- Carne de pui, aripi, congelate, în strat de condimente pentru grătar, încălzit (cuptor cu microunde)
- Carne de pui, carne cu piele, măruntaie şi gât, crude
- Carne de pui, carne cu piele, măruntaie şi gât, fiartă în sos la foc mic
- Carne de pui, carne cu piele, măruntaie şi gât, friptă la cuptor
- Carne de pui, carne cu piele, măruntaie şi gât, prăjită în crustă pane
- Carne de pui, carne cu piele, măruntaie şi gât, prăjită, dat prin făină
- Carne de pui, copan, carne cu piele, calitatea I, friptă la cuptor
- Carne de pui, copan, carne cu piele, calitatea I, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de pui, copane fără piele, la rotisor sau grătar
- Carne de pui, doar pielea, crudă
- Carne de pui, doar pielea, fiartă în sos la foc mic
- Carne de pui, doar pielea, friptă la cuptor
- Carne de pui, doar pielea, prăjită în crustă pane
- Carne de pui, doar pielea, prăjită, dat prin făină
- Carne de pui, ficat, toate categoriile, prăjit în minim de ulei
- Carne de pui, piept, la rotisor sau grătar
- Carne de pui, pulpă, carne cu piele, calitatea I, carne crudă
- Carne de pui, pulpă, carne cu piele, calitatea I, friptă la cuptor
- Carne de pui, pulpă, carne cu piele, calitatea I, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne grasă de pui (6-8 săptămâni), fără piele, fiartă în sos la foc mic
- Carne grasă de pui tânăr (6-8 săptămâni), cu piele, crudă
- Carne grasă de pui tânăr (6-8 săptămâni), cu piele, fiartă în sos la foc mic
- Carne grasă de pui tânăr (6-8 săptămâni), cu piele, friptă la cuptor
- Carne grasă de pui tânăr (6-8 săptămâni), cu piele, prăjită în crustă pane
- Carne grasă de pui tânăr (6-8 săptămâni), cu piele, prăjită, dat prin făină
- Carne grasă de pui tânăr (6-8 săptămâni), fără piele, crudă
- Carne grasă de pui tânăr (6-8 săptămâni), fără piele, friptă la cuptor
- Carne grasă pui tânăr (6-8 săptămâni),fără piele, prăjită
- Carne slabă de pui tânăr (6-8 săptămâni), cu piele, crudă
- Carne slabă de pui tânăr (6-8 săptămâni), cu piele, fiartă în sos la foc mic
- Carne slabă de pui tânăr (6-8 săptămâni), cu piele, friptă la cuptor
- Carne slabă de pui tânăr (6-8 săptămâni), cu piele, prăjită în crustă pane
- Carne slabă de pui tânăr (6-8 săptămâni), cu piele, prăjită, dat prin făină
- Carne slabă de pui tânăr (6-8 săptămâni), fără piele, crudă
- Carne slabă de pui tânăr (6-8 săptămâni), fără piele, fiartă în sos la foc mic
- Carne slabă de pui tânăr (6-8 săptămâni), fără piele, friptă la cuptor
- Carne slabă de pui tânăr (6-8 săptămâni), fără piele, prăjită
- Chiftele de curcan cu pesmet, prăjite
- Curcan congelat în suc propriu
- Curcan crescut la sol crescut la sol, carne fără grăsimi, friptă fără ulei
- Curcan crescut la sol, 15 % grăsimi, 85 % carne, gătită fără ulei la tigaia cu grill
- Curcan crescut la sol, 7 % grăsime, 93 % carne slabă, friptă fără ulei
- Curcan crescut la sol, 93 % carne macră, 7 % grăsime, carne crudă
- Curcan crescut la sol, 93 % carne macră, 7 % grăsime, chiftele, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Curcan crescut la sol, carne fără grasimi, chiftele, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Curcan crescut la sol, de 85% carne macră, 15 % grăsime, carne crudă
- Curcan crescut la sol, de 85% carne macră, 15 % grăsime, făcută burgeri, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Curcan crescut la sol, fara grasimi, carne crudă
- Curcan îngrăşat, aripi fără piele, de la pasărea întreagă, crude
- Curcan îngrăşat, aripi fără piele, de la pasărea întreagă, friptă la cuptor
- Curcan îngrăşat, bucaţi tranşate, piept, carne fără piele, crudă
- Curcan îngrăşat, bucaţi tranşate, piept, carne fără piele, friptă la cuptor
- Curcan îngrăşat, calitatea I, carne cu piele, carne crudă
- Curcan îngrăşat, calitatea I, piele, crudă
- Curcan îngrăşat, calitatea I, piele, friptă la cuptor
- Curcan îngrăşat, carne cu piele, carne crudă
- Curcan îngrăşat, carne cu piele, friptă la cuptor
- Curcan îngrăşat, carne de calitatea I, friptă la cuptor
- Curcan îngrăşat, întreg, carne cu piele, crudă
- Curcan îngrăşat, întreg, carne cu piele, friptă la cuptor
- Curcan îngrăşat, întreg, carne fără piele, crudă
- Curcan îngrăşat, întreg, carne fără piele, friptă la cuptor
- Curcan îngrăşat, pieptul de la o pasăre întreagă, carne fără piele, crudă
- Curcan îngrăşat, pieptul de la o pasăre întreagă, carne fără piele, friptă la cuptor
- Curcan îngrăşat, pulpe de la pasărea întreagă, carne fără piele, crudă
- Curcan îngrăşat, pulpe de la pasărea întreagă, carne fără piele, friptă la cuptor
- Curcan îngrăşat, spate, carne cu piele, crudă
- Curcan îngrăşat, spate, carne cu piele, friptă la cuptor
- Curcan îngrăşat, spatele de la o pasăre întreagă carne fără piele, friptă la cuptor
- Curcan îngrăşat, spatele de la o pasăre întreagă, carne fără piele, crudă
- Curcan întreg, carne grasă fără piele, crudă
- Curcan întreg, carne slabă, carne cu piele, crudă
- Curcan întreg, carne slabă, carne cu piele, friptă la cuptor
- Curcan întreg, carne slabă, crud
- Curcan întreg, gât, doar carne, crud
- Curcan întreg, gât, doar carne, gătită, la foc mic
- Curcan tânăr (sub 8 luni), carne cu piele, friptă la cuptor
- Curcan tip Shanghai, batoane date prin pesmet şi prăjite
- Curcan, aripi, afumate, cu piele, fără os, gătite
- Curcan, aripi, categoria a 2-a, fără piele, friptă la cuptor
- Curcan, aripi, categoria a 2-a, fără piele, crud
- Curcan, bucăţi de carne, condimentate
- Curcan, bucaţi tranşate, aripi, carne cu piele, crudă
- Curcan, bucaţi tranşate, aripi, carne cu piele, friptă la cuptor
- Curcan, bucaţi tranşate, aripi, carne fără piele, crudă