- Curcan, bucaţi tranşate, aripi, carne fără piele, friptă la cuptor
- Curcan, bucaţi tranşate, carne cu piele, friptă la cuptor
- Curcan, bucaţi tranşate, copane, carne cu piele, crudă
- Curcan, bucaţi tranşate, copane, carne cu piele, friptă la cuptor
- Curcan, bucaţi tranşate, copane, carne fără piele, crudă
- Curcan, bucaţi tranşate, piept, carne cu piele, crudă
- Curcan, bucaţi tranşate, piept, carne fără piele, crudă
- Curcan, bucaţi tranşate, piept, carne fără piele, friptă la cuptor
- Curcan, bucaţi tranşate, pulpe, carne cu piele, crude
- Curcan, bucaţi tranşate, pulpe, carne cu piele, friptă la cuptor
- Curcan, bucaţi tranşate, pulpe, carne fără piele
- Curcan, calitatea I, carne fără piele, carne crudă
- Curcan, carne afumată fiartă, cu piele, fără os
- Curcan, carne afumată, gătită, cu piele, fără os
- Curcan, carne calitatea I, carne fără piele, friptă la cuptor
- Curcan, carne cu piele, friptă la cuptor
- Curcan, carne dezosată mecanic, de la carcase de curcan, crudă
- Curcan, carne grasă, carne cu piele, crudă
- Curcan, carne grasă, carne cu piele, friptă la cuptor
- Curcan, carne grasă, friptă la cuptor
- Curcan, carne slabă fără piele, carne crudă
- Curcan, carne slabă fără piele, gatita, friptă la cuptor
- Curcan, conservă, carne macră în zeamă de supă
- Curcan, copane de la pasărea întreagă, carne cu piele, crude
- Curcan, copane de la pasărea întreagă, carne cu piele, friptă la cuptor
- Curcan, copane de la pasărea întreagă, carne fără piele, crude
- Curcan, copane de la pasărea întreagă, carne fără piele, friptă la cuptor
- Curcan, copane, afumate, cu piele, fără os, gătite
- Curcan, copane, precondimenat, carne cu piele, friptă la cuptor
- Curcan, curcă tânără, doar piele, friptă la cuptor
- Curcan, dezosat, congelat, carne condimentată, friptă la cuptor
- Curcan, dezosat, congelat, carne condimentată, crud
- Curcan, ficat, toate categoriile, crud
- Curcan, ficat, toate categoriile, fiert
- Curcan, inima, toate categoriile, crud
- Curcan, inimi, toate categoriile, fierte
- Curcan, întreg, carne cu piele, crudă
- Curcan, întreg, carne cu piele, crude
- Curcan, întreg, carne cu piele, gatite, friptă la cuptor
- Curcan, întreg, cu măruntaie, fierte
- Curcan, întreg, cumăruntaie, crude
- Curcan, întreg, doar carne, crud
- Curcan, întreg, doar carne, fript la cuptor
- Curcan, piele de la bucaţi tranşate, crudă
- Curcan, piele de la bucaţi tranşate, friptă la cuptor
- Curcan, piept, categoria a 2-a, fără piele, friptă la cuptor
- Curcan, piept, categoria a 2-a, fără piele, crud
- Curcan, pipote, toate categoriile, crude
- Curcan, pipote, toate categoriile, fierte
- Curcan, pulpe de la pasărea întreagă, carne fără piele, crude
- Curcan, pulpe de la pasărea întreagă, carne fără piele, friptă la cuptor
- Curcan, spinări, categoria a 2-a, doar carne, crude
- Curcan, spinări, doar carne, friptă la cuptor
- Curcan, toate categoriile, aripi, carne cu piele, crude
- Curcan, toate categoriile, aripi, carne cu piele, gatite, friptă la cuptor
- Curcan, toate categoriile, carne slabă, friptă la cuptor
- Curcan, toate categoriile, copane, carne cu piele, crude
- Curcan, toate categoriile, copane, carne cu piele, gătite, friptă la cuptor
- Curcan, toate categoriile, piept, carne cu piele, friptă la cuptor
- Curcan, toate categoriile, piept, carne cu piele, crud
- Curcan, toate categoriile, spate, carne cu piele, gatite, friptă la cuptor
- Fazan, carne cu piele, crudă
- Fazan, carne fără piele, crudă
- Fazan, copane, carne fără piele, crudă
- Fazan, gătit
- Fazan, piept, carne fără piele, crudă
- Gâscă de curte, carne cu piele, crudă
- Gâscă de curte, carne cu piele, gatite, friptă la cuptor
- Gâscă de curte, carne fără piele, crudă
- Gâscă de curte, doar carne, friptă la cuptor
- Gâscă, ficat crud
- Grăsime de pui tânăr (6-8 săptămâni), crudă
- Păsări de curte, carne dezosată mecanic, de la găini mature, crude
- Păsări de curte, carne dezosată mecanic, spate şi gâturi, cu piele, crude
- Păsări de curte, carne dezosată mecanic, spate şi gâturi, fără piele, crude
- Pate de foie gras, conserve (pate de ficat de gâscă, afumat)
- Piept de curcan, precondimenat, carne cu piele, friptă la cuptor
- Porumbel, gătit
- Prepeliţă, carne cu piele, crudă
- Prepeliţă, carne fără piele, crudă
- Prepeliţă, gătită
- Prepeliţe, piept, doar carne, crudă
- Produse alimentare de pasăre, curcan crescut la sol, carne crudă
- Produse alimentare de pasăre, curcan crescut la sol, carne fiartă
- Pui crescut la sol, carne fiartă
- Pui de porumbel, (porumbei), carne cu piele, crudă
- Pui de porumbel, (porumbei), carne slabă, fara piele, crudă
- Pui de porumbel, (porumbei), doar carne crudă
- Pui tânăr (6-8 săptămâni), copane, carne fără piele, gatita, rumenită, apoi fiartă încet
- Pui tânăr (6-8 săptămâni), pentru rotisor, aripi cu piele
- Pui tânăr (6-8 săptămâni), pentru rotisor, copane cu piele
- Pui tânăr (6-8 săptămâni), pentru rotisor, piele
- Pui tânăr (6-8 săptămâni), pentru rotisor, piept cu piele
- Pui tânăr (6-8 săptămâni), pentru rotisor, pulpe cu piele
- Pui tânăr (6-8 săptămâni), pentru rotisor, pulpe fără piele
- Pui tânăr (6-8 săptămâni), pentru rotisor, spate cu piele
- Pui tânăr (6-8 săptămâni), pentru rotisor, spate fără piele
- Pui tânăr (6-8 săptămâni), pulpe, carne fără piele, gatita, rumenită, apoi fiartă încet
- Pui, carne la conservă, fără zeamă
- Pui, carne la conservă, în zeamă de supă