- Bacon canadian, gătit, prăjit în minim de ulei
- Bacon canadian, nepreparat
- Bacon, prefeliat, cu conţinut redus / scăzut de sodiu, negătit
- Carne de porc de lucru, proaspătă, amestec de bucăţi marmorate cu bordură (picior, spinare, umăr, şi costiţe de porc), carne slabă cu grăsimi separabile,
- Carne de porc de lucru, proaspătă, amestec de bucăţi marmorate cu bordură (picior, spinare, umăr, şi costiţe de porc), carne slabă cu grăsimi separabile, gatită
- Carne de porc de lucru, proaspătă, amestec de bucăţi tranşate (muşchi şi antricot de fripturi), carne slabă cu grăsimi separabile,
- Carne de porc de lucru, proaspătă, amestec de bucăţi tranşate (muşchi şi antricot de fripturi), carne slabă cu grăsimi separabile, gatită
- Carne de porc de lucru, proaspătă, amestec de bucăţi tranşate (muşchi şi antricot de fripturi), doar carne slabă separabilă,
- Carne de porc de lucru, proaspătă, amestec de bucăţi tranşate (muşchi şi antricot de fripturi), doar carne slabă separabilă, gătită
- Carne de porc de lucru, proaspătă, diverse categorii (picior, muşchi, spată), doar carne slabă separabilă, nepreparata
- Carne de porc de lucru, proaspătă, porţionată (picior, spinare, şi umăr), doar carne slabă separabilă, gătită
- Carne de porc maturată, jambon, dezosată, cu conţinut scăzut de sodiu, slabă (aproximativ 5 % grăsime), friptă la cuptor
- Carne de porc maturată, bacon, prăjit în minim de ulei, friptă sau sub grill la cuptor, cu cantitate redusă de sodiu
- Carne de porc maturată, jambon, dezosat, cu conţinut scăzut de sodiu, foarte slabă, friptă la cuptor
- Carne de porc maturată, la sare, nepreparată
- Carne de porc maturată, şuncă, cu conţinut scăzut de sodiu, slabă, fiartă
- Carne de porc tocată, proaspătă,
- Carne de porc, cap de piept, fără os, carne slabă cu grăsimi separabile, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de porc, cap de piept, fără os, carne slabă cu grăsimi separabile, nepreparată
- Carne de porc, ceafă dezosată degresată, carne slabă cu grăsimi separabile, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de porc, ceafă dezosată degresată, carne slabă cu grăsimi separabile, nepreparată
- Carne de porc, cotlet porţionat în stil rustic (bucăţi late de 3-4 degete), carne slabă cu grăsimi separabile, cu os, fiartă, friptă la cuptor
- Carne de porc, cotlet porţionat în stil rustic (bucăţi late de 3-4 degete), carne slabă cu grăsimi separabile, cu os, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de porc, cotlet porţionat în stil rustic (bucăţi late de 3-4 degete), carne slabă cu grăsimi separabile, dezosată, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de porc, cotlet porţionat în stil rustic (bucăţi late de 3-4 degete), cu os, friptă la cuptor
- Carne de porc, cotlet porţionat în stil rustic (bucăţi late de 3-4 degete), cu os, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de porc, cotlet porţionat în stil rustic (bucăţi late de 3-4 degete), dezosată, gătită, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de porc, cotlet porţionat în stil rustic (bucăţi late de 3-4 degete), doar carne slabă separabilă, dezosată, prăjită
- Carne de porc, cotlet porţionat în stil rustic (bucăţi late de 3-4 degete), doar carne slabă separabilă, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de porc, cotlet porţionat în stil rustic (bucăţi late de 3-4 degete), doar carne slabă separabilă, nepreparată
- Carne de porc, în stil oriental, deshidratată
- Carne de porc, jambon dezosat, feliat, carne slabă cu grăsimi separabile, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de porc, jambon dezosat, feliat, carne slabă cu grăsimi separabile, nepreparată
- Carne de porc, muşchi, zona de capăt a spatelui (cotlete sau fripturi), cu os, carne slabă separabilă,
- Carne de porc, muşchi, zona de capăt a spatelui (cotlete), cu os, carne slabă cu grăsimi separabile, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de porc, muşchi, zona de capăt a spatelui (cotlete), cu os, carne slabă separabilă, gătită, friptă la cuptor
- Carne de porc, muşchi, zona de capăt a spatelui (cotlete), cu os, carne slabă separabilă, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de porc, muşchi, zona de capăt a spatelui (cotlete), cu os, carne slabă separabilă, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de porc, muşchi, zona de capăt a spatelui (cotlete), cu os, carne slabă şi grăsimi separabile, friptă la cuptor
- Carne de porc, partea de sus din pulpa piciorului din spate, fără os, carne slabă cu grăsimi separabile, nepreparată
- Carne de porc, partea de sus din pulpa piciorului din spate, fără os, carne slabă cu grăsimi separabile, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de porc, proaspătă (cotlet), fără os, carne slabă cu grăsimi separabile, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de porc, proaspătă, carcasă, carne slabă cu grăsimi separabile, nepreparată
- Carne de porc, proaspătă, carne de lucru (picior, muşchi, spată şi coaste), carne slabă cu grăsimi separabile
- Carne de porc, proaspătă, ceafă, bucăţi de friptură, carne slabă cu grăsimi separabile, friptă la cuptor
- Carne de porc, proaspătă, ceafă, bucăţi de friptură, carne slabă cu grăsimi separabile, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de porc, proaspătă, ceafă, bucăţi de friptură, carne slabă cu grăsimi separabile, nepreparată
- Carne de porc, proaspătă, ceafă, bucăţi de friptură, carne slabă cu grăsimi separabile, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de porc, proaspătă, ceafă, bucăţi de friptură, doar carne slabă separabilă,
- Carne de porc, proaspătă, ceafă, bucăţi de friptură, doar carne slabă separabilă, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de porc, proaspătă, ceafă, bucăţi de friptură, doar carne slabă separabilă, gătită, friptă la cuptor
- Carne de porc, proaspătă, ceafă, bucăţi de friptură, doar carne slabă separabilă, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de porc, proaspătă, ciolan tip jambon, tăiat pe jumătate, carne slabă cu grăsimi separabile,
- Carne de porc, proaspătă, ciolan tip jambon, tăiat pe jumătate, carne slabă cu grăsimi separabile, gatită, friptă la cuptor
- Carne de porc, proaspătă, ciolan tip jambon, tăiat pe jumătate, doar carne slabă separabilă,
- Carne de porc, proaspătă, ciolan tip jambon, tăiat pe jumătate, doar carne slabă separabilă, gătită, friptă la cuptor
- Carne de porc, proaspătă, coaste cu carne, carne slabă cu grăsimi separabile, nepreparată
- Carne de porc, proaspătă, coaste cu carne, carne slabă cu grăsimi separabile, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de porc, proaspătă, costiţe de porc, carne slabă cu grăsimi separabile, prăjită
- Carne de porc, proaspătă, cotlet porţionat în stil rustic (bucăţi late de 3-4 degete), muschi din zona toracică, carne slabă cu grăsimi separabile,
- Carne de porc, proaspătă, cotlet porţionat în stil rustic (bucăţi late de 3-4 degete), muschi din zona toracică, carne slabă cu grăsimi separabile, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de porc, proaspătă, cotlet, muşchi din zona toracică (antricot), cu os, carne slabă cu grăsimi separabile, gătită, prăjită în minim de ulei
- Carne de porc, proaspătă, cotlet, muşchi din zona toracică (antricot), cu os, doar carne slabă separabilă, gătită, prăjită în minim de ulei
- Carne de porc, proaspătă, fleică,
- Carne de porc, proaspătă, grăsimi separabile,
- Carne de porc, proaspătă, grăsimi separabile, gătite
- Carne de porc, proaspătă, îmbunătăţită (injectată cu apă şi condimente), grăsimi separabile, gătită
- Carne de porc, proaspătă, îmbunătăţită, ceafă porţionată pentru fripturi, carne slabă cu grăsimi separabile,
- Carne de porc, proaspătă, îmbunătăţită, ceafă porţionată penru fripturi, carne slabă cu grăsimi separabile, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de porc, proaspătă, îmbunătăţită, ceafă, doar carne slabă separabilă,
- Carne de porc, proaspătă, îmbunătăţită, ceafă, doar carne slabă separabilă, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de porc, proaspătă, îmbunătăţită, grăsimi separabile,
- Carne de porc, proaspătă, îmbunătăţită, muşchi (cotlet), fără os, carne slabă cu grăsimi separabile, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de porc, proaspătă, îmbunătăţită, muşchi (cotlet), fără os, carne slabă cu grăsimi separabile, nepreparată
- Carne de porc, proaspătă, îmbunătăţită, muşchi (cotlet), fără os, doar carne slabă separabilă, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de porc, proaspătă, îmbunătăţită, muşchi (cotlet), fără os, doar carne slabă separabilă, nepreparata
- Carne de porc, proaspătă, îmbunătăţită, muşchiuleţ, carne slabă cu grăsimi separabile,
- Carne de porc, proaspătă, îmbunătăţită, muşchiuleţ, carne slabă cu grăsimi separabile, prăjită
- Carne de porc, proaspătă, îmbunătăţită, muşchiuleţ, doar carne slabă separabilă,
- Carne de porc, proaspătă, îmbunătăţită, muşchiuleţ, doar carne slabă separabilă, gătită, friptă la cuptor
- Carne de porc, proaspătă, jambon de feliat, carne slabă cu grăsimi separabile,
- Carne de porc, proaspătă, jambon de feliat, tăiat pe jumătate, carne slabă cu grăsimi separabile, gătită, friptă la cuptor
- Carne de porc, proaspătă, jambon de feliat, tăiat pe jumătate, doar carne slabă separabilă,
- Carne de porc, proaspătă, jambon de feliat, tăiat pe jumătate, doar carne slabă separabilă, gatită, friptă la cuptor
- Carne de porc, proaspătă, jambon, întreg, carne slabă cu grăsimi separabile,
- Carne de porc, proaspătă, jambon, întreg, carne slabă cu grăsimi separabile, gătită, friptă la cuptor
- Carne de porc, proaspătă, jambon, întreg, doar carne slabă separabilă,
- Carne de porc, proaspătă, jambon, întreg, doar carne slabă separabilă, gătită, friptă la cuptor
- Carne de porc, proaspătă, muşchi (cotlet) cu os, carne slabă cu grăsimi separabile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de porc, proaspătă, muşchi (cotlet), cu os, carne slabă cu grăsimi separabile, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de porc, proaspătă, muşchi (cotlet), cu os, carne slabă cu grăsimi separabile, gatită, prăjită în minim de ulei
- Carne de porc, proaspătă, muşchi (cotlet), cu os, doar carne slabă separabilă, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de porc, proaspătă, muşchi (cotlet), cu os, doar carne slabă separabilă, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de porc, proaspătă, muşchi (cotlet), fără os, doar carne slabă separabilă, dezosată, gătită, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de porc, proaspătă, muşchi (cotlet), fără os, doar carne slabă separabilă, gătită, prăjită în minim de ulei
- Carne de porc, proaspătă, muşchi (cotlet), fără os, îmbunătăţită (injectată cu apă şi condimente), doar carne slabă separabilă, friptă fără ulei
- Carne de porc, proaspătă, muşchi (cotlete sau fripturi) cu os, carne slabă cu grăsimi separabile,
- Carne de porc, proaspătă, muşchi (cotlete sau fripturi), cu os, doar carne slabă separabilă,
- Carne de porc, proaspătă, muşchi (cotlete sau fripturi), fără os, carne slabă cu grăsimi separabile,
- Carne de porc, proaspătă, muşchi (cotlete sau fripturi), fără os, doar carne slabă separabilă, nepreparata