- Carne de vită, antricot fără os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate superioară, gătită la grătar
- Carne de vită, antricot fără os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită la grătar
- Carne de vită, antricot file, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, la grătar
- Carne de vită, antricot file, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, la grătar
- Carne de vită, antricot file, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, la grătar
- Carne de vită, antricot inferior, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, antricot inferior, fără os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, antricot inferior, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, antricot inferior, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, antricot întreg din zona coastelor 6-12, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate premium, fierte, prăjite
- Carne de vită, antricot întreg din zona coastelor 6-12, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate premium, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, antricot întreg din zona coastelor 6-12, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate premium, nepreparată
- Carne de vită, antricot întreg din zona coastelor 6-12, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, antricot întreg din zona coastelor 6-12, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită, fripta
- Carne de vită, antricot întreg din zona coastelor 6-12, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, antricot întreg din zona coastelor 6-12, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, prim, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, antricot întreg din zona coastelor 6-12, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, prime, fierte, prăjite
- Carne de vită, antricot întreg din zona coastelor 6-12, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, prime, prime
- Carne de vită, antricot întreg din zona coastelor 6-12, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, antricot întreg din zona coastelor 6-12, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită, fripta
- Carne de vită, antricot întreg din zona coastelor 6-12, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, antricot medalion sau friptură, dezosat, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, antricot medalion sau friptură,dezosat, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, antricot pentru tocană, slabă, cu grăsimi separabile, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, antricot pentru tocană, slabă, cu grăsimi separabile, calitate superioară, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, antricot pentru tocană, slabă, cu grăsimi separabile, calitatea I, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, antricot pentru tocană, slabă, cu grăsimi separabile, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, antricot pentru tocană, slabă, cu grăsimi separabile, toate categoriile, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, antricot tăiat din zona cu coaste mari (coastele 6-9), doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate premium, fierte, prăjite
- Carne de vită, antricot tăiat din zona cu coaste mari (coastele 6-9), doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită, fripta
- Carne de vită, antricot tăiat din zona cu coaste mari (coastele 6-9), doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate premium, fierte, prăjite
- Carne de vită, antricot tăiat din zona cu coaste mari (coastele 6-9), doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, fripta
- Carne de vită, antricot tăiat din zona cu coaste mici (coaste 10 – 12), doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, antricot tăiat din zona cu coaste mici (coastele 10-12), doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, antricot tăiat din zona cu coaste mici (coastele 10-12), doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate premium, nepreparată
- Carne de vită, antricot tăiat din zona cu coaste mici (coastele 10-12), doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, antricot tăiat din zona cu coaste mici (coastele 10-12), doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, antricot tăiat din zona cu coaste mici (coastele 10-12), doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, antricot tăiat din zona cu coaste mici (coastele 10-12), doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, antricot tăiat din zona cu coaste mici (coastele 10-12), doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, antricot tăiat din zona cu coaste mici (coastele 10-12), doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, antricot tăiat din zona cu coaste mici (coastele 10-12), doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, antricot, coaste scurte, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată dupa 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, antricot, coaste scurte, fără os, doar carne slabă separabilă, sortata dupa 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, antricot, dezosat, fără grăsime exterioară, cu marmoraţie interioară, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită la grătar
- Carne de vită, antricot, dezosată, fără grăsime exterioară, cu marmoraţie interioară, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate superioară, la grătar
- Carne de vită, antricot, dezosată, fără grăsime exterioară, cu marmoraţie interioară, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, antricot, dezosată, fără grăsime exterioară, cu marmoraţie interioară, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, la grătar
- Carne de vită, antricot, dezosată, fără grăsime exterioară, cu marmoraţie interioară, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, antricot, dezosată, fără grăsime exterioară, cu marmoraţie interioară, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, antricot, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, gătită la grătar
- Carne de vită, antricot, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, antricot, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită la grătar
- Carne de vită, antricot, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, antricot, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită la grătar
- Carne de vită, antricot, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, antricot, medalion sau friptură, dezosat, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, antricot, medalion, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate superioară, gătită la grătar
- Carne de vită, antricot, medalion, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, antricot, medalion, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită la grătar
- Carne de vită, antricot, medalion, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, antricot, medalion, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, antricot, medalion, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, antricot, medalion, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, antricot, medalion, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, antricot, medalion, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, antricot, medalion,fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, antricot, porţiune umăr, medalion, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate superioară, gătită la grătar
- Carne de vită, antricot, umăr, medalion, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătita, gătită la grătar
- Carne de vită, antricot, umăr, medalion, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, antricot/ steak, fără os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, antricot/ steak, fără os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, cap de piept, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, cap de piept, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, capul pieptului, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, capul pieptului, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, capul pieptului, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, capul pieptului, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, nepreparat
- Carne de vită, capul pieptului, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, capul pieptului, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, capul pieptului, tăiat pe lat, fără grăsime, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, capul pieptului, tăiat subţire, fără grăsime, fără os, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, capul pieptului, tăiat subţire, fără grăsime, fără os, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, capul pieptului, tranşat pe jumătate, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, capul pieptului,doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, carcasă, doar carne slabă şi grăsimi separabile, calitate premium, nepreparată
- Carne de vită, carne plată tăiată din diafragmă (muşchi), doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, carne tăiată din muşchiul transversal abdominal, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, carne tăiată din muşchiul transversal abdominal, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, ceafă cu coaste scurte, dezosată, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, ceafă cu coaste scurte, dezosată, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, ceafă cu os interior rotund, dezosată doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, ceafă cu os interior rotund, dezosată, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate premium, nepreparată
- Carne de vită, ceafă cu os interior rotund, dezosată, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, ceafă cu os lung, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, ceafă cu os lung, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, ceafă cu os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, ceafă cu os, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate premium, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, ceafă cu os, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate premium, nepreparată
- Carne de vită, ceafă cu os, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită, rumenită, apoi fiartă încet