- Carne de vită, ceafă cu os, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, ceafă cu os, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, ceafă fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate premium, fierte, prăjite
- Carne de vită, ceafă fără os, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, fripta
- Carne de vită, ceafă fragedă fără os, tip America’s Beef, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate premium, fierte, prăjite
- Carne de vită, ceafă fragedă fără os, tip America’s Beef, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, fripta
- Carne de vită, ceafă fragedă fără os, tip America’s Beef, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită, fripta
- Carne de vită, ceafă porţiune interioară, fripturi fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită la gratar
- Carne de vită, ceafă porţiune interioară, fripturi fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, la gratar
- Carne de vită, ceafă porţiune interioară, fripturi fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, ceafă porţiune interioară, fripturi fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită, la gratar
- Carne de vită, ceafă tip file, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, ceafă tip file, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, ceafă, bucată exterioară, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate premium, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, ceafă, bucată exterioară, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate premium, nepreparată
- Carne de vită, ceafă, bucată exterioară, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, ceafă, bucată exterioară, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, ceafă, bucată exterioară, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, ceafă, bucată pentru fripturi gătite înăbuşit (carne prea tare pentru grill), doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, ceafă, bucată pentru fripturi gătite înăbuşit (carne prea tare pentru grill), doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, ceafă, bucată pentru fripturi gătite înăbuşit (carne prea tare pentru grill), doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, ceafă, bucată pentru fripturi gătite înăbuşit (carne prea tare pentru grill), doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, ceafă, gât cu junghietură şi salbă, bucaă sau fripturi, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, ceafă, gât cu junghietură şi salbă, bucată sau fripturi, dezosată, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, ceafă, gât cu junghietură şi salbă, bucataă sau fripturi, dezosată, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, ceafă, gât cu junghietură şi salbă, fripturi fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate premium, nepreparată
- Carne de vită, ceafă, gât cu junghietură şi salbă, medalioane, fără os, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate premium, nepreparată
- Carne de vită, ceafă, gât cu junghietură şi salbă, medalioane, fără os, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, ceafă, gât cu junghietură şi salbă, medalioane, fără os, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, ceafă, porţiune exterioară, carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, ceafă, porţiune interioară, bucată pentru gătit înăbuşit, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, ceafă, porţiune interioară, bucată pentru gătit înăbuşit, fără os, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, ceafă, porţiune interioară, fripturi fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, ceafă, porţiune interioară, mai puţin fragedă, pentru gătit înăbuşit, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, ceafă, porţiune interioară, mai puţin fragedă, pentru gătit înăbuşit, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, ceafă,bucată exterioară, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, coaste cu os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, gătită la grătar
- Carne de vită, coaste cu os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, coaste cu os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, prăjită
- Carne de vită, coaste cu os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, friptă
- Carne de vită, coaste cu os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită la grătar
- Carne de vită, coaste cu os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, coaste cu os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, friptă
- Carne de vită, coaste cu os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită la grătar
- Carne de vită, coaste cu os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, coaste mici (coastele 10-12), doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate premium, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, coaste ochi friptură / friptură, fără os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, coaste, spate coaste, cu os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, coaste, spate coaste, cu os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate superioară, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, coaste, spate coaste, cu os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, coaste, spate coaste, cu os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, coaste, spate coaste, cu os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, coaste, spate coaste, cu os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, coaste, spate, cu os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, coaste, spate, cu os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, coaste, spate, cu os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, coaste, spate, cu os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, coaste, spate, cu os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, coaste, spate, cu os,, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, coastele 10-1), doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, coastele 10-12, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, coastele 10-12, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, coastele 10-12, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, coastele 10-12, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, coastele 10-12, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, cotlet porţionat în stil rustic (bucăţi late de 3-4 degete), muschi din zona toracică, , doar carne slabă separabilă, sortată dupa 0 cm grăsime, calitatea I, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, cotlet porţionat în stil rustic (bucăţi late de 3-4 degete), muschi din zona toracică, , fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, cotlet porţionat în stil rustic (bucăţi late de 3-4 degete), muschi din zona toracică, , fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, cotlet porţionat în stil rustic (bucăţi late de 3-4 degete), muschi din zona toracică, , fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, cotlet porţionat în stil rustic (bucăţi late de 3-4 degete), muschi din zona toracică, , fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, cotlet porţionat în stil rustic (bucăţi late de 3-4 degete), muschi din zona toracică, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, de pe coaste, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, friptă
- Carne de vită, de pe coaste, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită la grătar
- Carne de vită, de sus loin friptură petite, dezosată, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, friptă
- Carne de vită, diverse sortimente de muşchi de friptură, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită, la gratar
- Carne de vită, diverse sortimente de muşchi pentru friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, diverse sortimente de muşchi pentru friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, diverse sortimente de muşchi pentru friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, diverse sortimente de muşchi pentru friptură,doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparate
- Carne de vită, fleică din porţiunea superioară pentru friptură doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, fleică exterioară, fleică, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate superioară, gătită la grătar
- Carne de vită, fleică exterioară, fleică, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, fleică exterioară, fleică, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită la grătar
- Carne de vită, fleică exterioară, fleică, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită la grătar
- Carne de vită, fleică exterioară, fleică, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, fleică exterioară, fleicăă, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, fleică friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, fleică friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, fleică friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, fleică friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, fleică superioară, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, fleică superioară, fără os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, fleică superioară, fără os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, fleică superioară, fără os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, fleică, din porţiunea inferioară, pentru friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, fleică, din porţiunea inferioară, pentru friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparate
- Carne de vită, fleică, friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, fleică, friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, fleică, friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, fleică, friptură, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor