- Carne de vită, fleică, friptură, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate premium, nepreparată
- Carne de vită, fleică, friptură, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, fleică, friptură, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, fleică, friptură, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, fleică, friptură, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, fleică, friptură, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, fleică, medalioane de friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, prăjită
- Carne de vită, fleică, medalioane, fără os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, fleică, medalioane, fără os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, fleică, medalioane, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, gătită la grătar
- Carne de vită, fleică, medalioane, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, fleică, medalioane, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită la grătar
- Carne de vită, fleică, medalioane, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită la grătar
- Carne de vită, fleică, medalioane, friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, friptă
- Carne de vită, fleică, medalioane, friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparate
- Carne de vită, fleică, medalion, dezosată, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, fleică, medalion, dezosată, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, fleică, medalion, fără os carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, fleică, medalion, fără os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, fleică, porţiune inferioară, de fripturi, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită
- Carne de vită, fleică, porţiune inferioară, de fripturi, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, fleică, porţiune superioară, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, prăjită
- Carne de vită, fleică, porţiune superioară, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, friptă
- Carne de vită, fleică, porţiune superioară, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, friptă
- Carne de vită, fleică, rasol, friptură, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită la grătar
- Carne de vită, fleică, rasol, friptură, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, friptură antricot sau steak, dezosată, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, friptură antricot sau steak, dezosată, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, friptură de la umăr, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, friptură de la umăr, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, friptură de la umăr, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, friptură de pe coaste, fără os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, gătită la grătar
- Carne de vită, friptură de pe coaste, fără os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, prăjită
- Carne de vită, friptură de pe coaste, fără os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, friptă
- Carne de vită, friptură de pe coaste, fără os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită la grătar
- Carne de vită, friptură de pe coaste, fără os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, friptă
- Carne de vită, friptură de pe coaste, fără os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită la grătar
- Carne de vită, friptură din porţiunea umărului, dezosată, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită la grătar
- Carne de vită, friptură din porţiunea umărului, dezosată, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate premium, nepreparată
- Carne de vită, friptură din porţiunea umărului, dezosată, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, friptură din porţiunea umărului, dezosată, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, friptură din spată, fără os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate superioară, gătită la grătar
- Carne de vită, friptură din spată, fără os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită la grătar
- Carne de vită, friptură fără os, slabă, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, friptură fără os, slabă, selecţii, nepreparată
- Carne de vită, friptură fără os, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, friptură Porterhouse, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, gătită la gratar
- Carne de vită, friptură Porterhouse, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, friptură Porterhouse, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gatită la gratar
- Carne de vită, friptură Porterhouse, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, friptură T- bone, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, la gratar
- Carne de vită, friptură T- bone, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită, la grătar
- Carne de vită, friptură T- bone, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, friptură T-bone cu os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, friptură T-bone, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, friptură, dezosată, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, nepreparată
- Carne de vită, fripturi cu carne din zona gâtului, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate superioară, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, fripturi cu carne din zona gâtului, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate superioară, prăjită
- Carne de vită, fripturi cu carne din zona gâtului, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, friptă
- Carne de vită, fripturi cu carne din zona gâtului, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, fripturi cu carne din zona gâtului, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,6 cm grăsime, toate categoriile, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, fripturi de la gât şi umăr, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, fripturi de la gât şi umăr, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, fripturi de la gât şi umăr, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, fripturi de la gât şi umăr, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, fripturi de la gât şi umăr, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, fripturi de la gât şi umăr, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, fripturi de muşchi, porţiunea superioară, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, fripturi din partea de sus a pulpei, mai fragedă, a pulpei, friptură, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, fripturi din partea de sus, mai fragedă, a pulpei, fără os, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită, la gratar
- Carne de vită, fripturi din partea de sus, mai fragedă, a pulpei, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, fripturi din partea de sus, mai fragedă, a pulpei, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, fripturi din partea de sus, mai fragedă, a pulpei, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, fripturi din partea de sus, mai fragedă, a pulpei, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, fripturi din partea de sus, mai fragedă, a pulpei, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, fripturi din partea de sus, mai fragedă, a pulpei, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, fripturi din partea de sus, mai fragedă, a pulpei, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, la gratar
- Carne de vită, fripturi din partea de sus, mai fragedă, a pulpei, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită, la gratar
- Carne de vită, fripturi din partea de sus, mai fragedă, a pulpei, friptură, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate premium, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, fripturi din partea de sus, mai fragedă, a pulpei, friptură, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate premium, nepreparată
- Carne de vită, fripturi din partea de sus, mai fragedă, a pulpei, friptură, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, fripturi din partea de sus, mai fragedă, a pulpei, friptură, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, fripturi din partea de sus, mai fragedă, a pulpei, friptură, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, prim, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, fripturi din partea superioară, mai fragedă, a pulpei, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, fripturi din porţiunea inferioară a pieptului, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, fripturi din porţiunea inferioară a pieptului, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, prăjită
- Carne de vită, fripturi din porţiunea inferioară a pieptului, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, friptă
- Carne de vită, fripturi din porţiunea inferioară a pieptului, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, fripturi din porţiunea inferioară a pieptului, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparate
- Carne de vită, fripturi din porţiunea inferioară a pieptului, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate premium, fierte, prăjite
- Carne de vită, fripturi din porţiunea inferioară a pieptului, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate premium, nepreparată
- Carne de vită, fripturi din porţiunea inferioară a pieptului, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, fripta
- Carne de vită, fripturi din porţiunea inferioară a pieptului, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, fripturi din porţiunea inferioară a pieptului, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, fripturi tăiate mărunt, pentru tochituri sau sendvişuri, nepreparată
- Carne de vită, gât cu junghietură şi salbă, coaste scurte, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, medalion de friptură, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, medalion de muşchi fără os, slabă, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, medalion de muşchi fără os, slabă, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, medalion de muşchi fără os, slabă, toate categoriile, nepreparată