- Carne de vită, rasol cu cheie (cu os), doar carne slabă separabilă, sortată după 0,6 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, rasol, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, rasol, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate superioară, gătită la grătar
- Carne de vită, rasol, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, rasol, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită la grătar
- Carne de vită, spată cu umăr, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită la grătar
- Carne de vită, spată fără os, tranşată de friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită la grătar
- Carne de vită, spată fără os, tranşată de friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate premium, nepreparată
- Carne de vită, spată fără os, tranşată de friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită, la gratar
- Carne de vită, spată fără os, tranşată de friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, spată fără os, tranşată de friptură, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, spată întreagă, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, spată porţionată, fără grăsime, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, spată tranşată, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate premium, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, spată, fără os, de la interior, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, spată, fără os, de la interior, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită la grătar
- Carne de vită, spată, fără os, de la interior, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, spată, fără os, de la interior, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, spată, fără os, de la interior, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, gătită la grătar
- Carne de vită, spată, fără os, de la interior, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, spată, fără os, de la interior, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită la grătar
- Carne de vită, spată, fără os, de la interior, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, spată, fără os, de la interior, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită la grătar
- Carne de vită, spată, fără os, de la interior, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, spată, fără os, exterioară, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate superioară, gătită la grătar
- Carne de vită, spată, fără os, exterioară, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, spată, fără os, exterioară, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită la grătar
- Carne de vită, spată, fără os, exterioară, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, spată, fără os, exterioară, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, spată, fără os, exterioară, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, spată, fără os, exterioară, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită la grătar
- Carne de vită, spată, fără os, exterioară, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, spată, fără os, exterioară, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită la grătar
- Carne de vită, spată, fără os, exterioară, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, spată, fără os, exterioară,doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, gătită la grătar
- Carne de vită, spată, fără os, exterior, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită la grătar
- Carne de vită, spată, fără os, în interiorul fusta, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate superioară, gătită la grătar
- Carne de vită, spată, fără os, în interiorul fusta, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită la grătar
- Carne de vită, spată, întreagă, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, spată, porţiune de la umăr, dezosată, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate premium, nepreparată
- Carne de vită, spată, porţiune de la umăr, dezosată, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, la gratar
- Carne de vită, spată, porţiune de la umăr, fără os, tranşată de friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, spată, porţiune de la umăr, fără os, tranşată de friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, spată, porţiune de la umăr, fără os, tranşată de friptură, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită, la gratar
- Carne de vită, spată, tăiată pe lung, pentru a păstra mai puţină grăsime, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, spată, tăiată pentru a păstra mai multă grăsime, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, spată, tăiată pentru a păstra mai multă grăsime, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, spată, tranşată pe jumătate, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, spată, tranşată, fără grăsime, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, spată, zonă piept (faux fillet) întreagă, doar carne slabă separabilă, toate clasele, nepreparată
- Carne de vită, tocată, 70 % carne macră / 30 % grăsime, chiftele gătite
- Carne de vită, tocată, 70 % carne macră / 30 % grăsime, friptă fără ulei
- Carne de vită, tocată, 70 % carne macră / 30 % grăsime, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, tocată, 70 % carne macră / 30 % grăsime, nepreparată
- Carne de vită, tocată, 70 % carne macră / 30 % grăsime, tocată, friptă
- Carne de vită, tocată, 75 % carne macră / 25 % grăsime, friptă fără ulei
- Carne de vită, tocată, 75 % carne macră / 25 % grăsime, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, tocată, 75 % carne macră / 25 % grăsime, nepreparată
- Carne de vită, tocată, 75 % carne macră / 25 % grăsime, tocată, gătită
- Carne de vită, tocată, 75 % carne macră / 25 % grăsimi, de chiftele, gătită
- Carne de vită, tocată, 80 % carne macră / 20 % grăsime, friptă fără ulei
- Carne de vită, tocată, 80 % carne macră / 20 % grăsime, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, tocată, 80 % carne macră / 20 % grăsime, nepreparată
- Carne de vită, tocată, 80 % carne macră / 20 % grăsime, tocată, gătită
- Carne de vită, tocată, 80 % carne macră / 20 % grăsimi, de chiftele, gătită
- Carne de vită, tocată, 85 % carne macră / 15 % grăsime, friptă fără ulei
- Carne de vită, tocată, 85 % carne macră / 15 % grăsime, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, tocată, 85 % carne macră / 15 % grăsime, nepreparată
- Carne de vită, tocată, 85 % carne macră / 15 % grăsime, tocată, gătită
- Carne de vită, tocată, 85 % carne macră / 15 %, de chiftele, gătită
- Carne de vită, tocată, 90 % carne macră / 10 % grăsime, friptă fără ulei
- Carne de vită, tocată, 90 % carne macră / 10 % grăsime, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, tocată, 90 % carne macră / 10 % grăsime, nepreparată
- Carne de vită, tocată, 90 % carne macră / 10 % grăsime, tocată, gătită
- Carne de vită, tocată, 90 % carne macră / 10 % grăsimi, tocată, gătită
- Carne de vită, tocată, 95% carne macră / 5 % chiftele fripte
- Carne de vită, tocată, 95% carne macră / 5 % grăsime, fript fără ulei
- Carne de vită, tocată, 95% carne macră / 5 % grăsime, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, tocată, 95% carne macră / 5 % grăsime, nepreparată
- Carne de vită, tocată, 95% carne macră / 5 % grăsime, tocată, gătită
- Carne de vită, varietăţi de carne şi burtă, gatite, fierte
- Carne de vită, varietăţi de carne şi de produse de vită, burtă, nepreparată
- Carne de vită, varietăţi de carne şi de produse de vită, carne de vită separată mecanic, nepreparată
- Carne de vită, varietăţi de carne şi de produse de vită, creier, gătită, fiartă
- Carne de vită, varietăţi de carne şi de produse de vită, creier, gătită, prăjită în minim de ulei
- Carne de vită, varietăţi de carne şi de produse de vită, creier, nepreparată
- Carne de vită, varietăţi de carne şi de produse de vită, ficat, gătită, prăjită în minim de ulei
- Carne de vită, varietăţi de carne şi de produse de vită, ficat, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, varietăţi de carne şi de produse de vită, ficat, nepreparată
- Carne de vită, varietăţi de carne şi de produse de vită, inimă, gătită, fiartă
- Carne de vită, varietăţi de carne şi de produse de vită, inimă, nepreparată
- Carne de vită, varietăţi de carne şi de produse de vită, limbă, gătită, la foc mic
- Carne de vită, varietăţi de carne şi de produse de vită, limbă, nepreparată
- Carne de vită, varietăţi de carne şi de produse de vită, momiţe, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, varietăţi de carne şi de produse de vită, momiţe, nepreparată
- Carne de vită, varietăţi de carne şi de produse de vită, pancreas, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, varietăţi de carne şi de produse de vită, pancreas, nepreparată
- Carne de vită, varietăţi de carne şi de produse de vită, plămâni, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, varietăţi de carne şi de produse de vită, plămâni, nepreparată
- Carne de vită, varietăţi de carne şi de produse de vită, rinichi, gătită, fiartă