- Carne de vită, varietăţi de carne şi de produse de vită, rinichi, nepreparată
- Carne de vită, varietăţi de carne şi de produse de vită, seu, nepreparată
- Carne de vită, varietăţi de carne şi de produse de vită, splină, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, varietăţi de carne şi de produse de vită, splină, nepreparată
- Carne de vită, vrăbioară / file, fără os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, vrăbioară / file, fără os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, vrăbioară / file, fără os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, vrăbioară de friptură / file, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, nepreparat
- Carne de vită, vrăbioară pentru friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, vrăbioară, dezosată, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, prăjită
- Carne de vită, vrăbioară, dezosată, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, friptă
- Carne de vită, vrăbioară, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, vrăbioară, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, vrăbioară, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, prim, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, vrăbioară, fără os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, la grătar
- Carne de vită, vrăbioară, friptură Porterhouse, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, vrăbioară, friptură Porterhouse, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, vrăbioară, friptură Porterhouse, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, vrăbioară, friptură Porterhouse, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate premium, gătită la grătar
- Carne de vită, vrăbioară, friptură Porterhouse, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate premium, nepreparată
- Carne de vită, vrăbioară, friptură Porterhouse, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită, la gratar
- Carne de vită, vrăbioară, friptură Porterhouse, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, vrăbioară, friptură Porterhouse, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită, la gratar
- Carne de vită, vrăbioară, friptură Porterhouse, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, vrăbioară, friptură Porterhouse, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, vrăbioară, friptură Porterhouse, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, vrăbioară, friptură Porterhouse, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, vrăbioară, friptură Porterhouse, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită, la gratar
- Carne de vită, vrăbioară, friptură Porterhouse, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, vrăbioară, friptură T-bone, antricot şi coaste, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate premium, nepreparată
- Carne de vită, vrăbioară, friptură T-bone, antricot şi coaste, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, vrăbioară, friptură T-bone, antricot şi coaste, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, vrăbioară, friptură T-bone, cu os, carne slaba separabila doar, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate premium, gătită la grătar
- Carne de vită, vrăbioară, friptură T-bone, cu os, carne slaba separabila doar, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită, la gratar
- Carne de vită, vrăbioară, friptură T-bone, cu os, carne slaba separabila doar, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită, la gratar
- Carne de vită, vrăbioară, friptură T-bone, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, vrăbioară, friptură T-bone, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, vrăbioară, friptură T-bone, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită (fără ulei) la (grillul de) cuptor
- Carne de vită, vrăbioară, friptură T-bone, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I USDA, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, vrăbioară, friptură T-bone, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, vrăbioară, friptură T-bone, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, USDA calitate premium, gătită (fără ulei) la (grillul de) cuptor
- Carne de vită, vrăbioară, friptură T-bone, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită, la gratar
- Carne de vită, vrăbioară, friptură T-bone, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, vrăbioară, friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, vrăbioară, fripturi în trei colţuri (tri-tip steak) din porţiunea inferioară, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, vrăbioară, fripturi în trei colţuri (tri-tip steak) din porţiunea inferioară, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită, fripta
- Carne de vită, vrăbioară, fripturi, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, prime, prime
- Carne de vită, vrăbioară, porţiune superioară, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită, la gratar
- Carne de vită, vrăbioară, porţiune superioară, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, vrăbioară, porţiunea superioară, fripturi fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită la grătar
- Carne de vită, vrăbioară, porţiunea superioară, fripturi fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, la gratar
- Carne de vită, vrăbioară, porţiunea superioară, fripturi fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită, la gratar
- Carne de vită, vrăbioară, porţiunea superioară, fripturi fără os, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită la gratar
- Carne de vită, vrăbioară, porţiunea superioară, fripturi fără os,doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, la gratar
- Carne de vită,antricot tăiat din zona cu coaste mari (coastele 6-9), doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, fripta
- Carne de vită,pulpă superioară, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită, prăjită în minim de ulei
- Carne de vită,spată fără os, tranşată de friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, la gratar
- Carne tocată de vită, conţinut de grăsime nespecificat, fiartă
- Friptură de vită, antricot, partea de sus şi centrală, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate superioară, gătită la grătar
- Friptură de vită, antricot, partea de sus şi centrală, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Friptură de vită, antricot, partea superioară şi mijloc, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită la grătar
- Friptură de vită, antricot, partea superioară, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Friptură de vită, spată carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Friptură de vită, spată, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită la grătar
- Friptură de vită, spată, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Vită, fleică, carne carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Vită, fleică, carne carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Vită, fleică, carne carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată