Produse din tomate, conservă, sos în stil spaniol

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 conservă 425
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.18
Acid glutamic g 0.575
Alanină g 0.045
Arginină g 0.029
Histidină g 0.023
Cistină g 0.009
Valină g 0.029
Prolină g 0.032
Serină g 0.034
Fenilalanină g 0.03
Glicină g 0.024
Triptofan g 0.01
Treonină g 0.033
Izoleucină g 0.028
Leucină g 0.04
Lizină g 0.041
Metionină g 0.007
Tirozină g 0.019
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.04
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.108
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.038
Macronutrienți
Apă g 89.08
Aport caloric / Energic total kcal 33
Carbohidraţi (total) g 7.24
Fibre (total) g 1.4
Lipide / Grăsimi (total) g 0.27
Proteine g 1.44
Minerale
Calciu mg 17
Cupru mg 0.16
Fier mg 3.48
Fosfor mg 48
Magneziu mg 19
Mangan mg 0.216
Potasiu mg 369
Seleniu µg 0.6
Sodiu mg 472
Zinc mg 0.34
Vitamine
Vitamina A, IU IU 985
Vitamina A, RAE µg 49
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.074
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.062
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.292
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.281
Vitamina B6 mg 0.177
Vitamina C mg 8.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 14

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”