Produse din tomate, conservate, piure de roşii, cu adaos de sare

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.277
Acid glutamic g 0.812
Alanină g 0.053
Arginină g 0.033
Histidină g 0.026
Cistină g 0.01
Betaină mg 0.2
Valină g 0.034
Prolină g 0.037
Serină g 0.04
Fenilalanină g 0.035
Glicină g 0.028
Triptofan g 0.011
Treonină g 0.038
Izoleucină g 0.032
Leucină g 0.047
Lizină g 0.049
Metionină g 0.009
Tirozină g 0.022
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.031
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.086
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.029
Macronutrienți
Apă g 87.88
Aport caloric / Energic total kcal 38
Carbohidraţi (total) g 8.98
Fibre (total) g 1.9
Fructoză (inclusă în glucide) g 2.38
Glucide/Zaharuri (total) g 4.83
Glucoză / dextroză (inclusă în glucide) g 2.45
Lipide / Grăsimi (total) g 0.21
Proteine g 1.65
Minerale
Calciu mg 18
Cupru mg 0.287
Fier mg 1.78
Fosfor mg 40
Magneziu mg 23
Mangan mg 0.169
Potasiu mg 439
Seleniu µg 0.7
Sodiu mg 202
Zinc mg 0.36
Fitonutrienți
Beta caroten µg 306
Licopen µg 21754
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 17.6
Vitamina A, IU IU 510
Vitamina A, RAE µg 26
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.025
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 1.97
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.08
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.466
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.44
Vitamina B6 mg 0.126
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 3.4
Vitamina C mg 10.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 11

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”