Produse din tomate, roşii cuburi în suc de roşii, conservă

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.166
Acid glutamic g 0.53
Alanină g 0.042
Arginină g 0.027
Histidină g 0.021
Cistină g 0.008
Valină g 0.027
Prolină g 0.029
Serină g 0.032
Fenilalanină g 0.028
Glicină g 0.022
Triptofan g 0.009
Treonină g 0.03
Izoleucină g 0.026
Leucină g 0.037
Lizină g 0.038
Metionină g 0.007
Tirozină g 0.018
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.058
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.157
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.055
Macronutrienți
Apă g 89.09
Aport caloric / Energic total kcal 32
Carbohidraţi (total) g 7.09
Fibre (total) g 1.4
Lipide / Grăsimi (total) g 0.39
Proteine g 1.32
Minerale
Calciu mg 10
Cupru mg 0.014
Fier mg 0.68
Fosfor mg 42
Magneziu mg 20
Mangan mg 0.22
Potasiu mg 373
Seleniu µg 0.6
Sodiu mg 15
Zinc mg 0.19
Vitamine
Vitamina A, IU IU 801
Vitamina A, RAE µg 40
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.073
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.097
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.183
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.219
Vitamina B6 mg 0.155
Vitamina C mg 21.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 9

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”