Produse din tomate, sos de roşii la conservă, cu ceapă

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.145
Acid glutamic g 0.454
Alanină g 0.046
Arginină g 0.114
Histidină g 0.025
Cistină g 0.018
Valină g 0.034
Prolină g 0.041
Serină g 0.041
Fenilalanină g 0.036
Glicină g 0.044
Triptofan g 0.016
Treonină g 0.037
Izoleucină g 0.042
Leucină g 0.049
Lizină g 0.059
Metionină g 0.01
Tirozină g 0.029
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.028
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.077
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.03
Macronutrienți
Apă g 86.09
Aport caloric / Energic total kcal 42
Carbohidraţi (total) g 9.94
Fibre (total) g 1.8
Lipide / Grăsimi (total) g 0.19
Proteine g 1.56
Minerale
Calciu mg 17
Cupru mg 0.181
Fier mg 0.93
Fosfor mg 39
Magneziu mg 19
Mangan mg 0.301
Potasiu mg 413
Seleniu µg 0.8
Sodiu mg 551
Zinc mg 0.23
Vitamine
Vitamina A, IU IU 850
Vitamina A, RAE µg 43
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.073
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.133
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.242
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.368
Vitamina B6 mg 0.267
Vitamina C mg 12.7
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 22

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”