Prune, conservate, în sirop cu aproximativ 40% zahăr, scursă

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.09
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.03
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.011
Macronutrienți
Apă g 76.06
Aport caloric / Energic total kcal 89
Carbohidraţi (total) g 23.12
Fibre (total) g 1.5
Glucide/Zaharuri (total) g 21.58
Lipide / Grăsimi (total) g 0.14
Proteine g 0.44
Minerale
Calciu mg 10
Cupru mg 0.046
Fier mg 0.84
Fosfor mg 15
Magneziu mg 5
Potasiu mg 93
Sodiu mg 19
Zinc mg 0.07
Fitonutrienți
Beta caroten µg 219
Beta Cryptoxanthina µg 40
Luteină + zeaxantină µg 73
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 0.8
Vitamina A, IU IU 399
Vitamina A, RAE µg 20
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.017
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.26
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.041
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.291
Vitamina B6 mg 0.028
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 6.4
Vitamina C mg 0.4
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 3

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”