Pui, carne la conservă, în zeamă de supă

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.926
Acid glutamic g 3.173
Alanină g 1.258
Arginină g 1.355
Histidină g 0.636
Cistină g 0.297
Betaină mg 4.7
Valină g 1.052
Prolină g 1.04
Serină g 0.762
Fenilalanină g 0.842
Glicină g 1.389
Triptofan g 0.243
Treonină g 0.895
Izoleucină g 1.085
Leucină g 1.578
Lizină g 1.764
Metionină g 0.574
Tirozină g 0.699
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 3.15
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.75
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.2
Colesterol mg 62
Macronutrienți
Apă g 68.65
Aport caloric / Energic total kcal 165
Lipide / Grăsimi (total) g 7.95
Proteine g 21.77
Minerale
Calciu mg 14
Cupru mg 0.046
Fier mg 1.58
Fosfor mg 111
Magneziu mg 12
Mangan mg 0.015
Potasiu mg 138
Seleniu µg 15.8
Sodiu mg 503
Zinc mg 1.41
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 64
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.1
Retinol µg 34
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.1
Vitamina A, IU IU 117
Vitamina A, RAE µg 34
Vitamina D IU 5
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.015
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.26
Vitamina B12 µg 0.29
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.129
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 6.329
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.85
Vitamina B6 mg 0.35
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.8
Vitamina C mg 2
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 4

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”