Pui, pulpe fără piele, calitatea I, rumenite, apoi fierte încet

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 pulpă fără piele 132
1 pulpă cu piele 158
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.262
Acid glutamic g 3.768
Alanină g 1.378
Arginină g 1.606
Histidină g 0.686
Cistină g 0.269
Betaină mg 12.6
Valină g 1.118
Prolină g 0.928
Serină g 0.963
Fenilalanină g 0.919
Glicină g 1.055
Triptofan g 0.26
Treonină g 1.088
Izoleucină g 1.099
Leucină g 1.96
Lizină g 2.17
Metionină g 0.658
Tirozină g 0.865
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 3.027
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.346
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.04
Acizi graşi trans (total) g 0.035
Colesterol mg 126
Macronutrienți
Apă g 68.62
Aport caloric / Energic total kcal 164
Lipide / Grăsimi (total) g 7.96
Proteine g 23
Minerale
Calciu mg 12
Cupru mg 0.052
Fier mg 1.07
Fosfor mg 203
Magneziu mg 24
Mangan mg 0.017
Potasiu mg 290
Seleniu µg 27.2
Sodiu mg 197
Zinc mg 1.86
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 64
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.3
Retinol µg 8
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.3
Vitamina A, IU IU 25
Vitamina A, RAE µg 8
Vitamina D IU 12
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.08
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.24
Vitamina B12 µg 0.34
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.14
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 6.33
Vitamina B6 mg 0.308
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 0.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 4

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”