Radicchio (salată italiană roşie)

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 frunză 8
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Arginină g 0.105
Histidină g 0.024
Valină g 0.065
Fenilalanină g 0.034
Triptofan g 0.026
Treonină g 0.04
Izoleucină g 0.085
Leucină g 0.062
Lizină g 0.056
Metionină g 0.008
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.01
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.11
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.06
Macronutrienți
Apă g 93.14
Aport caloric / Energic total kcal 23
Carbohidraţi (total) g 4.48
Fibre (total) g 0.9
Glucide/Zaharuri (total) g 0.6
Lipide / Grăsimi (total) g 0.25
Proteine g 1.43
Minerale
Calciu mg 19
Cupru mg 0.341
Fier mg 0.57
Fosfor mg 40
Magneziu mg 13
Mangan mg 0.138
Potasiu mg 302
Seleniu µg 0.9
Sodiu mg 22
Zinc mg 0.62
Fitonutrienți
Beta caroten µg 16
Luteină + zeaxantină µg 8832
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 10.9
Vitamina A, IU IU 27
Vitamina A, RAE µg 1
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.016
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 2.26
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.028
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.255
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.269
Vitamina B6 mg 0.057
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 255.2
Vitamina C mg 8
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 60

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”