Ridichi albe

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 ridiche 17
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.075
Acid glutamic g 0.208
Alanină g 0.034
Arginină g 0.064
Histidină g 0.021
Cistină g 0.009
Valină g 0.051
Prolină g 0.028
Serină g 0.033
Fenilalanină g 0.036
Glicină g 0.034
Triptofan g 0.006
Treonină g 0.045
Izoleucină g 0.048
Leucină g 0.058
Lizină g 0.055
Metionină g 0.01
Tirozină g 0.021
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.016
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.045
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.03
Macronutrienți
Apă g 95.37
Aport caloric / Energic total kcal 14
Carbohidraţi (total) g 2.63
Fibre (total) g 1.4
Lipide / Grăsimi (total) g 0.1
Proteine g 1.1
Minerale
Calciu mg 27
Cupru mg 0.099
Fier mg 0.8
Fosfor mg 28
Magneziu mg 9
Mangan mg 0.033
Potasiu mg 280
Seleniu µg 0.7
Sodiu mg 16
Zinc mg 0.13
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.03
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.02
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.3
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.184
Vitamina B6 mg 0.075
Vitamina C mg 29
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 14

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Tags:
Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”