Ridichi, oriental, gătit, fiert, scursă de apă, cu sare

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.046
Acid glutamic g 0.126
Alanină g 0.021
Arginină g 0.039
Histidină g 0.013
Cistină g 0.005
Betaină mg 0.1
Valină g 0.031
Prolină g 0.017
Serină g 0.02
Fenilalanină g 0.022
Glicină g 0.021
Triptofan g 0.004
Treonină g 0.028
Izoleucină g 0.029
Leucină g 0.035
Lizină g 0.033
Metionină g 0.006
Tirozină g 0.013
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.04
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.108
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.073
Macronutrienți
Apă g 95.04
Aport caloric / Energic total kcal 17
Carbohidraţi (total) g 3.43
Fibre (total) g 1.6
Glucide/Zaharuri (total) g 1.83
Lipide / Grăsimi (total) g 0.24
Proteine g 0.67
Minerale
Calciu mg 17
Cupru mg 0.101
Fier mg 0.15
Fosfor mg 24
Magneziu mg 9
Mangan mg 0.033
Potasiu mg 285
Seleniu µg 0.7
Sodiu mg 249
Zinc mg 0.13
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 6.8
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.023
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.15
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.114
Vitamina B6 mg 0.038
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 0.3
Vitamina C mg 15.1
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 17

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”