Roşii pasate, la conservă

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.215
Acid glutamic g 0.57
Alanină g 0.045
Arginină g 0.038
Histidină g 0.023
Cistină g 0.02
Valină g 0.04
Prolină g 0.03
Serină g 0.042
Fenilalanină g 0.04
Glicină g 0.038
Triptofan g 0.012
Treonină g 0.04
Izoleucină g 0.037
Leucină g 0.057
Lizină g 0.057
Metionină g 0.013
Tirozină g 0.027
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.043
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.113
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.04
Macronutrienți
Apă g 89.44
Aport caloric / Energic total kcal 32
Carbohidraţi (total) g 7.29
Fibre (total) g 1.9
Fructoză (inclusă în glucide) g 2.34
Glucide/Zaharuri (total) g 4.4
Glucoză / dextroză (inclusă în glucide) g 2.03
Zaharoză (inclusă în glucide) g 0.02
Lipide / Grăsimi (total) g 0.28
Proteine g 1.64
Minerale
Calciu mg 34
Cupru mg 0.183
Fier mg 1.3
Fosfor mg 32
Magneziu mg 20
Mangan mg 0.183
Potasiu mg 293
Seleniu µg 0.6
Sodiu mg 186
Zinc mg 0.27
Fitonutrienți
Beta caroten µg 129
Licopen µg 5106
Luteină + zeaxantină µg 158
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 12.9
Vitamina A, IU IU 215
Vitamina A, RAE µg 11
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.075
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 1.25
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.052
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.222
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.278
Vitamina B6 mg 0.15
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 5.3
Vitamina C mg 9.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 13

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”