Roşii (tomate) coapte, conservate, cu ardei iute verde

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.011
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.03
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.011
Macronutrienți
Apă g 94.23
Aport caloric / Energic total kcal 15
Carbohidraţi (total) g 3.62
Lipide / Grăsimi (total) g 0.08
Proteine g 0.69
Minerale
Calciu mg 20
Cupru mg 0.09
Fier mg 0.26
Fosfor mg 14
Magneziu mg 11
Mangan mg 0.132
Potasiu mg 107
Seleniu µg 0.4
Sodiu mg 401
Zinc mg 0.13
Vitamine
Vitamina A, IU IU 390
Vitamina A, RAE µg 20
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.034
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.019
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.64
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.148
Vitamina B6 mg 0.103
Vitamina C mg 6.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 9

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”