Roşii (tomate) coapte, gătite

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 porţie, gătită după reţetă 604
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.174
Acid glutamic g 0.643
Alanină g 0.063
Arginină g 0.067
Histidină g 0.036
Cistină g 0.029
Valină g 0.075
Prolină g 0.13
Serină g 0.077
Fenilalanină g 0.075
Glicină g 0.063
Triptofan g 0.019
Treonină g 0.054
Izoleucină g 0.064
Leucină g 0.106
Lizină g 0.062
Metionină g 0.024
Tirozină g 0.041
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.048
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.878
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.521
Macronutrienți
Apă g 80.63
Aport caloric / Energic total kcal 79
Carbohidraţi (total) g 13.05
Fibre (total) g 1.7
Lipide / Grăsimi (total) g 2.68
Proteine g 1.96
Minerale
Calciu mg 26
Cupru mg 0.095
Fier mg 1.06
Fosfor mg 38
Magneziu mg 15
Mangan mg 0.193
Potasiu mg 247
Seleniu µg 1.2
Sodiu mg 455
Zinc mg 0.18
Fitonutrienți
Fitosteroli mg 14
Vitamine
Vitamina A, IU IU 666
Vitamina A, RAE µg 33
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.108
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.08
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.11
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.256
Vitamina B6 mg 0.086
Vitamina C mg 18.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 11

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Tags:
Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”