Rucola, nepreparată

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 frunză 2
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Betaină mg 0.1
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.049
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.319
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.086
Macronutrienți
Apă g 91.71
Aport caloric / Energic total kcal 25
Carbohidraţi (total) g 3.65
Fibre (total) g 1.6
Glucide/Zaharuri (total) g 2.05
Lipide / Grăsimi (total) g 0.66
Proteine g 2.58
Minerale
Calciu mg 160
Cupru mg 0.076
Fier mg 1.46
Fosfor mg 52
Magneziu mg 47
Mangan mg 0.321
Potasiu mg 369
Seleniu µg 0.3
Sodiu mg 27
Zinc mg 0.47
Fitonutrienți
Beta caroten µg 1424
Luteină + zeaxantină µg 3555
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 15.3
Vitamina A, IU IU 2373
Vitamina A, RAE µg 119
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.044
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.43
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.086
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.305
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.437
Vitamina B6 mg 0.073
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 108.6
Vitamina C mg 15
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 97

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Tags:
Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”