Sfecla, conservă, fără adaos de sare

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.058
Acid glutamic g 0.213
Alanină g 0.03
Arginină g 0.021
Histidină g 0.011
Cistină g 0.01
Betaină mg 219.7
Valină g 0.028
Prolină g 0.02
Serină g 0.029
Fenilalanină g 0.023
Glicină g 0.015
Triptofan g 0.01
Treonină g 0.023
Izoleucină g 0.024
Leucină g 0.034
Lizină g 0.029
Metionină g 0.009
Tirozină g 0.019
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.013
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.025
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.011
Macronutrienți
Apă g 91.62
Aport caloric / Energic total kcal 28
Carbohidraţi (total) g 6.57
Fibre (total) g 1.2
Glucide/Zaharuri (total) g 5.38
Lipide / Grăsimi (total) g 0.07
Proteine g 0.8
Minerale
Calciu mg 13
Cupru mg 0.097
Fier mg 0.63
Fosfor mg 16
Magneziu mg 16
Mangan mg 0.241
Potasiu mg 142
Seleniu µg 0.5
Sodiu mg 21
Zinc mg 0.23
Fitonutrienți
Beta caroten µg 13
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 6.9
Vitamina A, IU IU 22
Vitamina A, RAE µg 1
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.01
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.03
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.038
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.151
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.15
Vitamina B6 mg 0.055
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 0.1
Vitamina C mg 2.8
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 29

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”