Sfeclă, conservă, scursă

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 sfeclă 24
1 conservă 294
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.066
Acid glutamic g 0.242
Alanină g 0.034
Arginină g 0.024
Histidină g 0.012
Cistină g 0.011
Betaină mg 255.5
Valină g 0.032
Prolină g 0.024
Serină g 0.033
Fenilalanină g 0.026
Glicină g 0.018
Triptofan g 0.011
Treonină g 0.027
Izoleucină g 0.027
Leucină g 0.039
Lizină g 0.033
Metionină g 0.01
Tirozină g 0.022
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.027
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.049
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.022
Macronutrienți
Apă g 90.96
Aport caloric / Energic total kcal 31
Carbohidraţi (total) g 7.21
Fibre (total) g 1.8
Glucide/Zaharuri (total) g 5.51
Lipide / Grăsimi (total) g 0.14
Proteine g 0.91
Minerale
Calciu mg 15
Cupru mg 0.059
Fier mg 1.82
Fluor µg 26.3
Fosfor mg 17
Magneziu mg 17
Mangan mg 0.287
Potasiu mg 148
Seleniu µg 0.5
Sodiu mg 194
Zinc mg 0.21
Fitonutrienți
Beta caroten µg 15
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 7.5
Vitamina A, IU IU 24
Vitamina A, RAE µg 1
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.01
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.03
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.04
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.157
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.156
Vitamina B6 mg 0.057
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 0.2
Vitamina C mg 4.1
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 30

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”