Sfeclă conservă, solide si lichide

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.06
Acid glutamic g 0.222
Alanină g 0.031
Arginină g 0.022
Histidină g 0.011
Cistină g 0.01
Valină g 0.029
Prolină g 0.022
Serină g 0.031
Fenilalanină g 0.024
Glicină g 0.016
Triptofan g 0.01
Treonină g 0.025
Izoleucină g 0.025
Leucină g 0.035
Lizină g 0.03
Metionină g 0.01
Tirozină g 0.02
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.011
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.019
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.009
Macronutrienți
Apă g 80.16
Aport caloric / Energic total kcal 73
Carbohidraţi (total) g 18.18
Fibre (total) g 2.5
Lipide / Grăsimi (total) g 0.06
Proteine g 0.84
Minerale
Calciu mg 11
Cupru mg 0.097
Fier mg 0.36
Fosfor mg 17
Magneziu mg 19
Mangan mg 0.241
Potasiu mg 164
Seleniu µg 1.1
Sodiu mg 162
Zinc mg 0.23
Vitamine
Vitamina A, IU IU 11
Vitamina A, RAE µg 1
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.01
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.05
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.084
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.15
Vitamina B6 mg 0.055
Vitamina C mg 2.4
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 29

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”