Sfeclă roşie

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.129
Acid glutamic g 0.267
Alanină g 0.081
Arginină g 0.063
Histidină g 0.034
Cistină g 0.021
Valină g 0.065
Prolină g 0.052
Serină g 0.07
Fenilalanină g 0.058
Glicină g 0.081
Triptofan g 0.035
Treonină g 0.065
Izoleucină g 0.046
Leucină g 0.098
Lizină g 0.064
Metionină g 0.018
Tirozină g 0.052
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.026
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.046
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.02
Macronutrienți
Apă g 91.02
Aport caloric / Energic total kcal 22
Carbohidraţi (total) g 4.33
Fibre (total) g 3.7
Glucide/Zaharuri (total) g 0.5
Lipide / Grăsimi (total) g 0.13
Proteine g 2.2
Minerale
Calciu mg 117
Cupru mg 0.191
Fier mg 2.57
Fosfor mg 41
Magneziu mg 70
Mangan mg 0.391
Potasiu mg 762
Seleniu µg 0.9
Sodiu mg 226
Zinc mg 0.38
Fitonutrienți
Alfa caroten µg 3
Beta caroten µg 3794
Fitosteroli mg 21
Luteină + zeaxantină µg 1503
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 0.4
Vitamina A, IU IU 6326
Vitamina A, RAE µg 316
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.1
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 1.5
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.22
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.4
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.25
Vitamina B6 mg 0.106
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 400
Vitamina C mg 30
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 15

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Tags:
Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”