Smântână acrită, cu conţinut redus de grasimi, de cultură

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 lingură 15
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.223
Acid glutamic g 0.616
Alanină g 0.101
Arginină g 0.106
Histidină g 0.08
Cistină g 0.027
Valină g 0.197
Prolină g 0.285
Serină g 0.16
Fenilalanină g 0.142
Glicină g 0.063
Triptofan g 0.041
Treonină g 0.133
Izoleucină g 0.178
Leucină g 0.288
Lizină g 0.233
Metionină g 0.074
Tirozină g 0.142
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 3.466
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.446
Acizi graşi saturaţi (total) g 7.47
Colesterol mg 39
Macronutrienți
Apă g 80.14
Aport caloric / Energic total kcal 135
Carbohidraţi (total) g 4.26
Glucide/Zaharuri (total) g 0.16
Lipide / Grăsimi (total) g 12
Proteine g 2.94
Minerale
Calciu mg 104
Cupru mg 0.016
Fier mg 0.07
Fosfor mg 95
Magneziu mg 10
Mangan mg 0.003
Potasiu mg 129
Seleniu µg 2.1
Sodiu mg 89
Zinc mg 0.5
Fitonutrienți
Beta caroten µg 23
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 19.2
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.2
Retinol µg 100
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.2
Vitamina A, IU IU 372
Vitamina A, RAE µg 102
Vitamina D IU 9
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.035
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.34
Vitamina B12 µg 0.3
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.149
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.067
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.363
Vitamina B6 mg 0.016
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 0.6
Vitamina C mg 0.9
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 11

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”