Snacks-uri, covrigei săraţi, cu glazură de ciocolată, de cofetărie

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 covrigel 11
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.42
Acid glutamic g 2.183
Alanină g 0.274
Arginină g 0.306
Histidină g 0.163
Cistină g 0.147
Valină g 0.332
Prolină g 0.743
Serină g 0.365
Fenilalanină g 0.357
Glicină g 0.268
Triptofan g 0.096
Treonină g 0.251
Izoleucină g 0.287
Leucină g 0.531
Lizină g 0.253
Metionină g 0.131
Tirozină g 0.234
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 5.39
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 2.15
Acizi graşi saturaţi (total) g 7.68
Macronutrienți
Apă g 2.5
Aport caloric / Energic total kcal 457
Carbohidraţi (total) g 70.9
Fibre (total) g 2.4
Glucide/Zaharuri (total) g 38.8
Lipide / Grăsimi (total) g 16.7
Proteine g 7.5
Minerale
Calciu mg 74
Cupru mg 0.302
Fier mg 2
Fosfor mg 145
Magneziu mg 41
Mangan mg 0.562
Potasiu mg 225
Seleniu µg 14.5
Sodiu mg 569
Zinc mg 0.92
Others
Cofeină mg 8
Fitonutrienți
Luteină + zeaxantină µg 9
Teobromină mg 87
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 39.7
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.099
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.62
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.2
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.8
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.759
Vitamina B6 mg 0.172
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 11.1
Vitamina C mg 0.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 9

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”