Snacks-uri, floricele de porumb alb, la tigaie, cu ulei şi sare

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.626
Acid glutamic g 1.689
Alanină g 0.674
Arginină g 0.448
Histidină g 0.275
Cistină g 0.163
Valină g 0.455
Prolină g 0.785
Serină g 0.428
Fenilalanină g 0.442
Glicină g 0.369
Triptofan g 0.063
Treonină g 0.338
Izoleucină g 0.323
Leucină g 1.103
Lizină g 0.253
Metionină g 0.189
Tirozină g 0.366
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 8.17
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 13.42
Acizi graşi saturaţi (total) g 4.89
Macronutrienți
Apă g 2.8
Aport caloric / Energic total kcal 500
Carbohidraţi (total) g 57.2
Fibre (total) g 10
Lipide / Grăsimi (total) g 28.1
Proteine g 9
Minerale
Calciu mg 10
Cupru mg 0.221
Fier mg 2.78
Fosfor mg 250
Magneziu mg 108
Mangan mg 0.879
Potasiu mg 225
Seleniu µg 7.3
Sodiu mg 884
Zinc mg 2.64
Vitamine
Vitamina A, IU IU 11
Vitamina A, RAE µg 1
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.134
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.136
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.55
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.305
Vitamina B6 mg 0.209
Vitamina C mg 0.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 17

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”