Şniţele din piept de pui, în pesmet, preparate la cuptorul cu microunde

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 bucată 15
4 bucată 62
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.307
Acid glutamic g 2.447
Alanină g 0.802
Arginină g 0.927
Histidină g 0.464
Cistină g 0.184
Betaină mg 30.2
Valină g 0.714
Prolină g 0.751
Serină g 0.589
Fenilalanină g 0.568
Glicină g 0.713
Hidroxiprolină g 0.11
Triptofan g 0.202
Treonină g 0.612
Izoleucină g 0.667
Leucină g 1.108
Lizină g 1.07
Metionină g 0.332
Tirozină g 0.354
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 5.71
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 2.79
Acizi graşi saturaţi (total) g 3.2
Colesterol mg 45
Macronutrienți
Apă g 51.34
Aport caloric / Energic total kcal 252
Carbohidraţi (total) g 17.56
Lipide / Grăsimi (total) g 12.89
Proteine g 16.35
Minerale
Calciu mg 14
Cupru mg 0.316
Fier mg 1
Fosfor mg 216
Magneziu mg 26
Mangan mg 0.235
Potasiu mg 225
Seleniu µg 30.6
Sodiu mg 446
Zinc mg 0.77
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 40.8
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.324
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.37
Vitamina B12 µg 0.44
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.098
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 6.514
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.994
Vitamina B6 mg 0.037
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 4.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 12

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”