Soia, bob uscat, prajită fără ulei

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 4.977
Acid glutamic g 7.667
Alanină g 1.865
Arginină g 3.071
Histidină g 1.068
Cistină g 0.638
Valină g 1.976
Prolină g 2.315
Serină g 2.294
Fenilalanină g 2.066
Glicină g 1.83
Triptofan g 0.575
Treonină g 1.719
Izoleucină g 1.92
Leucină g 3.223
Lizină g 2.634
Metionină g 0.534
Tirozină g 1.497
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 4.776
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 12.207
Acizi graşi saturaţi (total) g 3.127
Macronutrienți
Apă g 0.8
Aport caloric / Energic total kcal 451
Carbohidraţi (total) g 32.72
Fibre (total) g 8.1
Lipide / Grăsimi (total) g 21.62
Proteine g 39.58
Minerale
Calciu mg 140
Cupru mg 1.079
Fier mg 3.95
Fosfor mg 649
Magneziu mg 228
Mangan mg 2.184
Potasiu mg 1364
Seleniu µg 19.3
Sodiu mg 2
Zinc mg 4.77
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.427
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.755
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.056
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.473
Vitamina B6 mg 0.225
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 37
Vitamina C mg 4.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 205

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”