Soia, bob uscat, prajită, sarată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 4.429
Acid glutamic g 6.822
Alanină g 1.659
Arginină g 2.732
Histidină g 0.95
Cistină g 0.567
Valină g 1.758
Prolină g 2.06
Serină g 2.042
Fenilalanină g 1.838
Glicină g 1.628
Triptofan g 0.512
Treonină g 1.53
Izoleucină g 1.709
Leucină g 2.868
Lizină g 2.344
Metionină g 0.475
Tirozină g 1.332
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 5.61
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 14.339
Acizi graşi saturaţi (total) g 3.674
Macronutrienți
Apă g 1.95
Aport caloric / Energic total kcal 471
Carbohidraţi (total) g 33.55
Fibre (total) g 17.7
Glucide/Zaharuri (total) g 4.2
Lipide / Grăsimi (total) g 25.4
Proteine g 35.22
Minerale
Calciu mg 138
Cupru mg 0.828
Fier mg 3.9
Fosfor mg 363
Magneziu mg 145
Mangan mg 2.158
Potasiu mg 1470
Seleniu µg 19.1
Sodiu mg 163
Zinc mg 3.14
Fitonutrienți
Beta caroten µg 120
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 124.3
Vitamina A, IU IU 200
Vitamina A, RAE µg 10
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.1
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.91
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.145
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.41
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.453
Vitamina B6 mg 0.208
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 50.4
Vitamina C mg 2.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 211

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”