Soia, verde, nepreparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.508
Acid glutamic g 2.433
Alanină g 0.582
Arginină g 1.042
Histidină g 0.348
Cistină g 0.118
Valină g 0.576
Prolină g 0.607
Serină g 0.721
Fenilalanină g 0.586
Glicină g 0.539
Triptofan g 0.157
Treonină g 0.516
Izoleucină g 0.57
Leucină g 0.926
Lizină g 0.775
Metionină g 0.157
Tirozină g 0.464
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.284
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 3.2
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.786
Macronutrienți
Apă g 67.5
Aport caloric / Energic total kcal 147
Carbohidraţi (total) g 11.05
Fibre (total) g 4.2
Lipide / Grăsimi (total) g 6.8
Proteine g 12.95
Minerale
Calciu mg 197
Cupru mg 0.128
Fier mg 3.55
Fosfor mg 194
Magneziu mg 65
Mangan mg 0.547
Potasiu mg 620
Seleniu µg 1.5
Sodiu mg 15
Zinc mg 0.99
Fitonutrienți
Fitosteroli mg 50
Vitamine
Vitamina A, IU IU 180
Vitamina A, RAE µg 9
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.435
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.175
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.65
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.147
Vitamina B6 mg 0.065
Vitamina C mg 29
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 165

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Tags:
Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”