Sorg

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.743
Acid glutamic g 2.439
Alanină g 1.033
Arginină g 0.355
Histidină g 0.246
Cistină g 0.127
Valină g 0.561
Prolină g 0.852
Serină g 0.462
Fenilalanină g 0.546
Glicină g 0.346
Triptofan g 0.124
Treonină g 0.346
Izoleucină g 0.433
Leucină g 1.491
Lizină g 0.229
Metionină g 0.169
Tirozină g 0.321
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.993
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.37
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.457
Macronutrienți
Apă g 9.2
Aport caloric / Energic total kcal 339
Carbohidraţi (total) g 74.63
Fibre (total) g 6.3
Glucide/Zaharuri (total) g 3.39
Lipide / Grăsimi (total) g 3.3
Proteine g 11.3
Minerale
Calciu mg 28
Cupru mg 1.08
Fier mg 4.4
Fosfor mg 287
Magneziu mg 190
Mangan mg 1.63
Potasiu mg 350
Seleniu µg 12.2
Sodiu mg 6
Zinc mg 1.54
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.237
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.81
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.142
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 2.927
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.25
Vitamina B6 mg 0.59
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 20

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Tags:
Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”