Sos de ciuperci, la conservă

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.17
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.02
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.4
Macronutrienți
Apă g 89
Aport caloric / Energic total kcal 50
Carbohidraţi (total) g 5.47
Fibre (total) g 0.4
Lipide / Grăsimi (total) g 2.71
Proteine g 1.26
Minerale
Calciu mg 7
Cupru mg 0.1
Fier mg 0.66
Fosfor mg 15
Magneziu mg 2
Mangan mg 0.3
Potasiu mg 106
Seleniu µg 1.9
Sodiu mg 570
Zinc mg 0.7
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.033
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.063
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.671
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.1
Vitamina B6 mg 0.02
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 12

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”