Sos de soia facut din soia (Tamari)

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 lingură 18
1 linguriţă 6
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.882
Acid glutamic g 2.411
Alanină g 0.536
Arginină g 0.405
Histidină g 0.215
Cistină g 0.107
Valină g 0.524
Prolină g 0.806
Serină g 0.483
Fenilalanină g 0.534
Glicină g 0.435
Triptofan g 0.181
Treonină g 0.407
Izoleucină g 0.487
Leucină g 0.735
Lizină g 0.731
Metionină g 0.167
Tirozină g 0.342
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.017
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.044
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.011
Macronutrienți
Apă g 66
Aport caloric / Energic total kcal 60
Carbohidraţi (total) g 5.57
Fibre (total) g 0.8
Glucide/Zaharuri (total) g 1.7
Lipide / Grăsimi (total) g 0.1
Proteine g 10.51
Minerale
Calciu mg 20
Cupru mg 0.135
Fier mg 2.38
Fosfor mg 130
Magneziu mg 40
Mangan mg 0.499
Potasiu mg 212
Seleniu µg 0.8
Sodiu mg 5586
Zinc mg 0.43
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 38.4
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.059
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.152
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.951
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.376
Vitamina B6 mg 0.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 18

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”