Sos pentru salată cu brânză albastră sau Roquefort, light

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 lingură 16
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.092
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.855
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.628
Colesterol mg 10
Macronutrienți
Apă g 77.8
Aport caloric / Energic total kcal 86
Carbohidraţi (total) g 13.2
Glucide/Zaharuri (total) g 3.6
Lipide / Grăsimi (total) g 2.7
Proteine g 2.1
Minerale
Calciu mg 68
Cupru mg 0.013
Fier mg 0.14
Fosfor mg 47
Magneziu mg 4
Potasiu mg 51
Seleniu µg 1.6
Sodiu mg 939
Zinc mg 0.3
Fitonutrienți
Alfa caroten µg 4
Beta caroten µg 19
Beta Cryptoxanthina µg 4
Luteină + zeaxantină µg 126
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 17
Retinol µg 65
Vitamina A, IU IU 254
Vitamina A, RAE µg 67
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.01
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.9
Vitamina B12 µg 0.11
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.04
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.04
Vitamina B6 mg 0.02
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 91
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 28

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”