Spaghete cu spanac, fierte

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.198
Acid glutamic g 1.619
Alanină g 0.137
Arginină g 0.17
Histidină g 0.093
Cistină g 0.126
Valină g 0.196
Prolină g 0.488
Serină g 0.218
Fenilalanină g 0.22
Glicină g 0.146
Triptofan g 0.058
Treonină g 0.123
Izoleucină g 0.177
Leucină g 0.312
Lizină g 0.094
Metionină g 0.071
Tirozină g 0.122
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.072
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.257
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.091
Macronutrienți
Apă g 68.14
Aport caloric / Energic total kcal 130
Carbohidraţi (total) g 26.15
Lipide / Grăsimi (total) g 0.63
Proteine g 4.58
Minerale
Calciu mg 30
Cupru mg 0.205
Fier mg 1.04
Fosfor mg 108
Magneziu mg 62
Mangan mg 1.504
Potasiu mg 58
Seleniu µg 22.1
Sodiu mg 14
Zinc mg 1.08
Vitamine
Vitamina A, IU IU 152
Vitamina A, RAE µg 8
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.097
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.103
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.53
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.183
Vitamina B6 mg 0.096
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 12

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”