Spanac gătit, fiert, scurs de apă, cu sare

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.25
Acid glutamic g 0.357
Alanină g 0.147
Arginină g 0.168
Histidină g 0.066
Cistină g 0.035
Betaină mg 89
Valină g 0.168
Prolină g 0.116
Serină g 0.107
Fenilalanină g 0.134
Glicină g 0.14
Triptofan g 0.04
Treonină g 0.127
Izoleucină g 0.152
Leucină g 0.231
Lizină g 0.182
Metionină g 0.055
Tirozină g 0.113
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.006
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.109
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.043
Macronutrienți
Apă g 91.21
Aport caloric / Energic total kcal 23
Carbohidraţi (total) g 3.75
Fibre (total) g 2.4
Glucide/Zaharuri (total) g 0.43
Lipide / Grăsimi (total) g 0.26
Proteine g 2.97
Minerale
Calciu mg 136
Cupru mg 0.174
Fier mg 3.57
Fluor µg 37.8
Fosfor mg 56
Magneziu mg 87
Mangan mg 0.935
Potasiu mg 466
Seleniu µg 1.5
Sodiu mg 306
Zinc mg 0.76
Fitonutrienți
Beta caroten µg 6288
Luteină + zeaxantină µg 11308
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 19.7
Vitamina A, IU IU 10481
Vitamina A, RAE µg 524
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.095
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 2.08
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.236
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.49
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.145
Vitamina B6 mg 0.242
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 493.6
Vitamina C mg 9.8
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 146

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”