Ştevie creaţă (Rumex crispus), gătită, fiartă, scursă de apă, cu sare

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.166
Acid glutamic g 0.197
Alanină g 0.121
Arginină g 0.098
Histidină g 0.049
Valină g 0.121
Prolină g 0.106
Serină g 0.07
Fenilalanină g 0.104
Glicină g 0.104
Treonină g 0.086
Izoleucină g 0.093
Leucină g 0.152
Lizină g 0.105
Metionină g 0.032
Tirozină g 0.075
Macronutrienți
Apă g 93.6
Aport caloric / Energic total kcal 20
Carbohidraţi (total) g 2.93
Lipide / Grăsimi (total) g 0.64
Proteine g 1.83
Minerale
Calciu mg 38
Cupru mg 0.114
Fier mg 2.08
Fosfor mg 52
Magneziu mg 89
Mangan mg 0.303
Potasiu mg 321
Seleniu µg 0.9
Sodiu mg 239
Zinc mg 0.17
Vitamine
Vitamina A, IU IU 3474
Vitamina A, RAE µg 174
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.034
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.086
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.411
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.036
Vitamina B6 mg 0.1
Vitamina C mg 26.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 8

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”