Struţ, aripi fără vârfuri, carne crudă

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.044
Acid glutamic g 3.349
Alanină g 1.402
Arginină g 1.494
Histidină g 0.549
Cistină g 0.224
Valină g 1.079
Prolină g 1.139
Serină g 0.874
Fenilalanină g 0.902
Glicină g 1.461
Hidroxiprolină g 0.39
Triptofan g 0.195
Treonină g 0.958
Izoleucină g 1.038
Leucină g 1.775
Lizină g 1.929
Metionină g 0.611
Tirozină g 0.711
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.79
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.45
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.86
Colesterol mg 72
Macronutrienți
Apă g 76.12
Aport caloric / Energic total kcal 114
Lipide / Grăsimi (total) g 2.3
Proteine g 21.85
Minerale
Calciu mg 5
Cupru mg 0.137
Fier mg 2.86
Fosfor mg 213
Magneziu mg 22
Mangan mg 0.018
Potasiu mg 310
Seleniu µg 35.2
Sodiu mg 67
Zinc mg 3.74
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.196
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.2
Vitamina B12 µg 4.98
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.288
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.73
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.167
Vitamina B6 mg 0.514
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 8

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”