Struţ, carne de pe aripi, carne crudăă

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.04
Acid glutamic g 3.343
Alanină g 1.399
Arginină g 1.492
Histidină g 0.548
Cistină g 0.224
Valină g 1.077
Prolină g 1.137
Serină g 0.873
Fenilalanină g 0.9
Glicină g 1.458
Hidroxiprolină g 0.389
Triptofan g 0.194
Treonină g 0.957
Izoleucină g 1.036
Leucină g 1.772
Lizină g 1.926
Metionină g 0.61
Tirozină g 0.709
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.95
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.5
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.95
Colesterol mg 73
Macronutrienți
Apă g 75.93
Aport caloric / Energic total kcal 117
Lipide / Grăsimi (total) g 2.65
Proteine g 21.81
Minerale
Calciu mg 6
Cupru mg 0.136
Fier mg 4.38
Fosfor mg 211
Magneziu mg 22
Mangan mg 0.017
Potasiu mg 308
Seleniu µg 34.9
Sodiu mg 75
Zinc mg 3.71
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.196
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.2
Vitamina B12 µg 4.97
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.288
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.722
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.165
Vitamina B6 mg 0.513
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 8

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”