Struţ, copan, carne fiartă

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.713
Acid glutamic g 4.447
Alanină g 1.861
Arginină g 1.984
Histidină g 0.729
Cistină g 0.298
Valină g 1.433
Prolină g 1.512
Serină g 1.161
Fenilalanină g 1.197
Glicină g 1.939
Hidroxiprolină g 0.518
Triptofan g 0.259
Treonină g 1.272
Izoleucină g 1.378
Leucină g 2.357
Lizină g 2.562
Metionină g 0.811
Tirozină g 0.943
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.67
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.32
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.7
Colesterol mg 73
Macronutrienți
Apă g 69.95
Aport caloric / Energic total kcal 141
Lipide / Grăsimi (total) g 1.94
Proteine g 29.01
Minerale
Calciu mg 6
Cupru mg 0.148
Fier mg 3.12
Fosfor mg 244
Magneziu mg 25
Mangan mg 0.018
Potasiu mg 352
Seleniu µg 36.5
Sodiu mg 83
Zinc mg 4.71
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.237
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.22
Vitamina B12 µg 6.36
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.298
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 7.274
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.342
Vitamina B6 mg 0.555
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 16

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”