Struţ, crescut la sol, carne gătită fără ulei, friptă fără ulei

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 burger carne tocată 93
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.446
Acid glutamic g 4.009
Alanină g 1.678
Arginină g 1.788
Histidină g 0.657
Cistină g 0.269
Betaină mg 9.1
Valină g 1.291
Prolină g 1.363
Serină g 1.046
Fenilalanină g 1.079
Glicină g 1.748
Hidroxiprolină g 0.467
Triptofan g 0.233
Treonină g 1.147
Izoleucină g 1.242
Leucină g 2.125
Lizină g 2.309
Metionină g 0.731
Tirozină g 0.85
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.156
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.739
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.793
Acizi graşi trans (total) g 0.233
Colesterol mg 83
Macronutrienți
Apă g 67.12
Aport caloric / Energic total kcal 175
Lipide / Grăsimi (total) g 7.07
Proteine g 26.15
Minerale
Calciu mg 8
Cupru mg 0.136
Fier mg 3.43
Fosfor mg 224
Magneziu mg 23
Mangan mg 0.017
Potasiu mg 323
Seleniu µg 33.5
Sodiu mg 80
Zinc mg 4.33
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 65.7
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.1
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.1
Vitamina D IU 4
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.213
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.24
Vitamina B12 µg 5.74
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.268
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 6.557
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.21
Vitamina B6 mg 0.501
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 3.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 14

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”