Struţ, fileuri, carne crudă

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.216
Acid glutamic g 3.632
Alanină g 1.52
Arginină g 1.62
Histidină g 0.595
Cistină g 0.243
Valină g 1.17
Prolină g 1.235
Serină g 0.948
Fenilalanină g 0.978
Glicină g 1.584
Hidroxiprolină g 0.423
Triptofan g 0.211
Treonină g 1.039
Izoleucină g 1.126
Leucină g 1.925
Lizină g 2.092
Metionină g 0.662
Tirozină g 0.77
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.179
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.591
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.923
Colesterol mg 73
Macronutrienți
Apă g 74.16
Aport caloric / Energic total kcal 127
Lipide / Grăsimi (total) g 2.87
Proteine g 23.69
Minerale
Calciu mg 5
Cupru mg 0.145
Fier mg 4.2
Fosfor mg 226
Magneziu mg 23
Mangan mg 0.019
Potasiu mg 330
Seleniu µg 37.5
Sodiu mg 76
Zinc mg 3.98
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.213
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.21
Vitamina B12 µg 5.4
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.312
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 5.129
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.266
Vitamina B6 mg 0.557
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 9

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”