Struţ, medalioane de carne crudă

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.057
Acid glutamic g 3.371
Alanină g 1.411
Arginină g 1.504
Histidină g 0.552
Cistină g 0.226
Valină g 1.086
Prolină g 1.146
Serină g 0.88
Fenilalanină g 0.908
Glicină g 1.47
Hidroxiprolină g 0.392
Triptofan g 0.196
Treonină g 0.965
Izoleucină g 1.045
Leucină g 1.787
Lizină g 1.942
Metionină g 0.615
Tirozină g 0.715
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.85
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.52
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.81
Colesterol mg 71
Macronutrienți
Apă g 75.68
Aport caloric / Energic total kcal 116
Lipide / Grăsimi (total) g 2.4
Proteine g 21.99
Minerale
Calciu mg 5
Cupru mg 0.139
Fier mg 3.54
Fosfor mg 216
Magneziu mg 22
Mangan mg 0.018
Potasiu mg 315
Seleniu µg 35.8
Sodiu mg 72
Zinc mg 3.8
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.198
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.2
Vitamina B12 µg 5.01
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.29
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.761
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.175
Vitamina B6 mg 0.517
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 8

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”