Struţ, picior, carne crudă

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.138
Acid glutamic g 3.504
Alanină g 1.467
Arginină g 1.563
Histidină g 0.574
Cistină g 0.235
Valină g 1.129
Prolină g 1.192
Serină g 0.915
Fenilalanină g 0.944
Glicină g 1.528
Hidroxiprolină g 0.408
Triptofan g 0.204
Treonină g 1.003
Izoleucină g 1.086
Leucină g 1.857
Lizină g 2.019
Metionină g 0.639
Tirozină g 0.743
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.59
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.43
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.61
Colesterol mg 65
Macronutrienți
Apă g 75.59
Aport caloric / Energic total kcal 115
Lipide / Grăsimi (total) g 1.96
Proteine g 22.86
Minerale
Calciu mg 5
Cupru mg 0.142
Fier mg 2.65
Fosfor mg 221
Magneziu mg 23
Mangan mg 0.018
Potasiu mg 322
Seleniu µg 36.6
Sodiu mg 90
Zinc mg 3.89
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.205
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.2
Vitamina B12 µg 5.21
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.302
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.949
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.221
Vitamina B6 mg 0.537
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 8

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”